Hoppa till innehåll
Avathar

Anime.se - Förslag/Klagomål/All din kritik, bra eller dålig.

Rekommenderade inlägg

Vi på anime.se Teamet har nu börjat rycka tag ordentligt för att kunna erbjuda er ett bättre anime community på sista tiden, vi vill kunna erbjuda tävlingar, nyhetstjänster recensioner och ett forum där man kan diskutera anime på ett sätt utan att bli påhoppad för att man bara sett sailormoon till exempel. För att kunna förbättra våra tjänster så vill vi gärna veta vad ni tycker om anime.se idag och vart ni skulle vilja se anime.se om ett halvår-år. Hur föreställer er ni ett mognat anime.se och vad är det som är dålig och bra idag?

 

Ni kan hjälpa oss förbättra Anime.se samhället genom att skicka ett email till info@anime.se med era förslag, kritik och allmäna klagomål om ni har några, ingen information om avsändaren kommer att sparas såvida vi inte känner att någon speciellt har kommit med ett dunderförslag som skall komma att förbättra anime.se avsevärt.

 

Så hoppa in på era email och skicka oss en rad eller två så vi vet vad vi kan göra för att ni skall trivas ännu bättre och kunna dra bättre nytta av anime.se!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×