Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Igyou_Hime

hjälp med CSN formulär

Rekommenderade inlägg

Jag ska ansöka om studiebidrag till i höst, och jag fick deras formulär nu i veckan, saken är den att jag helst skulle behöva gå en kurs i hur man läser av det för att förstå exakt vad jag ska göra....

Det jag blev total förvirrad av var punkten "bilagor", som jag förstår det så ska jag inte skicka emd några sådana eftersom att jag bara ska ta en kurs på SU, men jag skulle uppskatta om någon som fyllt i en sådan blankett skulle kunna styrka mitt antagande...

Det känns lite konstigt att jag i princip bara fyllt i att jag vill ha bidrag alla veckor... är det verkligen allt som behövs?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

På blanketten nämns en massa bilagor som kan behövas. Jag har aldrig någonsin behövt skicka med några bilagor vid ansökan om studier vid SU, så jag ser inte varför du skulle behöva någon. Om du är utländsk medborgare kanske du måste styrka din rätt att få studiemedel på något sätt. Fyll i och skicka in, är det något som saknas ber CSN bara om ytterligare uppgifter och så kan du skicka in dem i efterskott.

 

CSN har tillgång till registret på alla SU-studenter och deras studier och studieresultat, så du behöver inte skaffa något intyg från SU om att du studerar där. Glöm dock inte att lämna studieanmälan till CSN, annars får du inga pengar.

 

Om du har e-legitimation kan du ansöka via det där webbformuläret istället för att använda dig av pappersblanketten.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×