Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Blå

Macross Trial Frontier

Rekommenderade inlägg

http://www.youtube.com/watch?v=zG6h40_dMKoVerkar vara en blandning med klipp och annat gott samtidigt som spelet verkar vara nå slags shoot 'em up. För tidigt att säga om det verkligen är något att ha, men kan man lägga en den bra musiken som redan finns från animen samt några nya låtar så kanske det inte blir så dumt i slutändan. Tyvärr har jag aldrig varit ett stort fan av den här genren, får hoppas att de kan bli bättre än alla Gundam spel som spottas ut.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

FYI

 

Macross Trial Frontier är egentligen bara en HD-version av det annars väldigt populära spelet Macross Ace Frontier till PSP, som i sin tur är baserat på samma motor som Gundam Battle-serien använder. Så om man ska vara riktigt kritisk så är det här ju ett spel som härstammar från Gundamspelen!

 

Kan ju förövrigt påpeka att det har kommit ut en hel del guldkorn från Gundamfranchisen på senare tid. Gundam Battle är ett exempel, Gundam VS Gundam ett annat, Gihren's Greed: The Menace of Axis ett tredje. Musou-spelen håller bra standard och man ska fan inte glömma bort Mobile Suit Gundam Battlefield Record U.C. 0081!

 

Så inget hatande här nu va!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×