Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

drend

ikonen för eget skapande

Rekommenderade inlägg

den är grå, varför? : ) och ämnena är mindre lagom trassliga att navigera sig igenom. underflikar som "mitt skapande (a.k.a kolla mitt/n galleri/bild)" och "tips råd tutorials", undrar jag om man skulle kunna pilla dit och sortera en del av ämnena under?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Ikon? Menar du f_icon_read.png? Det betyder "du har inga olästa ämnen i detta underforum", dvs "det har inte skrivits något i just detta underforum sedan ditt senaste besök". Alla underforum fungerar likadant.

 

Sen förstår jag inte riktigt vad du menar med underflikar... men du vill ha något slags mer överblickbar organisation, så mycket förstår jag. Vi har funderat på att tagga ämnena, men forumet gör det inte lätt för oss: det är omständligt att redigera taggar, och så är det 890 trådar bara i "Eget skapande", så det kommer att ta en god stund. :d

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

mhm!det var den jag menade. och nu förstår jag bättre, tack sceleris. : )

tänkte i banorna så som (underforumet?) anime har aktuell anime, äldre anime osv. förstår att det skulle ta åtskilliga timmar, dagar och nätter att rensa upp, därför lämnar jag det som ett förslag att damma av när kodarfolket riskerar avlida i uttråkningspest.

tack igen för snabba svar!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×