Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Jico

Android Gaming

Rekommenderade inlägg

Som många säkert har märkt så har IOS android spelen ökat däribland så ser man många JRPG spel , vissa nya och vissa äldre klassiker. och tänkte höra om ni har testat några av spelen som finns ute. Tänkte man skulle kanske kunna rekomendera spel till varandra här. det finns så många ute på marknaden så skulle ta för mycket plats och skapa en ny tråd för varje spel.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Är väl inte direkt rpg, men alla kairosoft spel är ganska underbara =) Har avvaktat med att köpa senaste spelet, eftersom jag vet hur mycket tid de kan suga upp =)

  • Uppröstad 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Håller med , sitter själv o spelar game dev ifrån dem som är mycket beroende framkallande, väldigt prisvärt. vilket av dem sitter du och lirar?

 

kollade igenom några av spelen som är gratis och hittade Zenonia 5. Väldigt bra ritat och har en skön anime style som toppen över i:et. spelet hade bra dialoger som gjorde att man fastnade med många side quests som sluckade upp tid.Dessutom väldigt utmanande bossarna var allt ifrån enkla om man säger så. något av dem bättre rpg spelen jag har spelat faktiskt så om ni har tid över ta en titt o testa..

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×