Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Misho

Space Pirate Captain Harlock, animerad långfilm.

Rekommenderade inlägg

Den 24:e Mars, 2010 annonserade Toei Animation att dom ska släppa en ny Captain Harlock film, denna gången helt datoranimerad i samma stil som Final Fantasy m.fl. Det var sagt att filmen skulle släppas någon gång under 2012 men det har länge varit helt tyst och som vi vet kom där ingen film i fjol. Nu har dock Toei släppt sin lista med planerade filmsläpp och där finner vi Captain Harlock ännu en gång, denna gången får vi dock också en trailer och en bra bild av vad vi kan vänta oss.
 
Manuset är skrivet av Leiji Matsumoto, mannen bakom originalet och många många andra underbara rymdoperor, inte minst Space Battleship Yamato som också den nyligen fick en ny version med uppgraderad grafik och har hyllats av fans den senaste tiden.
 
Regiserar gör Shinji Aramaki, en herre som har visat sig duktig på mekanisk design, mechas m.m i bl.a Appleseed, Fullmetal alchemist och Gundam.
 
Filmen blir Toei´s mest påkostade film någonsin med en budget på 30 miljoner USD, minst sagt en rejäl sattsning som på förhand ser ut att ha varit värd det men det vi ju såklart inte ännu och vi får hoppas på att det är mer än bara grafik pengarna har gått till.

 

(Jag är helt tappad så jag vet inte hur man bäddar in en video i tråden :D )

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Oops, och nu har Youtube plockat ner trailern på Toeis begäran.

 

Undrar hur mycket de förlitar sig på utlandet med den där. De ska ju dubba en internationell version. Men jag kan inte tänka mig att den skulle dra in speciellt mycket pengar, så jag nästan väntar mig en kommersiell flopp.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×