Hoppa till innehåll

Rekommenderade inlägg

http://harukacon.wordpress.com/

 

Tänkte uppmärksamma Harukacon i Karlskrona i september (7-8), vekar dock inte finnas så mycket info om det förutom plats och datum.

 

Tycker idén med en auktion där man kan köpa och sälja egna grejer verkar spännande, kanske tar med mig några gamla Pokémonfilmer eller något.

 

 

(Urklipp ur deras Facebooksidas info)

Blekingekonventare presenterar stolt: Harukacon 2.0! Blekinges bästa (och enda...) konvent med inriktningen Östasiatisk populärkultur.

Årets tema är Street Fashion men vi kommer självklart fortfarande erbjuda det bästa inom anime och manga, cosplay och tv-spel. 

Den 7:de september drar konventet igång. Det kommer att ligga lokalt i Karlskrona och pågå till den 8:de. Där kommer vi ha allt från anime-visning, modevisning, maidcafé och cosplaytävling, till tv-spelsturneringar och i år även en AMV-tävling!

Vill man inte tävla i något kan man ta det lugnt i vårt ritrum eller chilla bland tv-spelen och varför inte köpa lite manga från försäljarna? 

Vi kommer återigen hålla i en auktion där man får ta med sig sina egna prylar för att auktioneras ut. 

Vi ses väl där? 

 

  • Uppröstad 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Låter intressant, (fan att jag flyttat tillbaka till skåne nu!) får se om jag kan ta mig dit :P (har vänner jag kan sova hos där xD)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×