Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Sceleris

Fate Stay Night kommer i nyversion

Rekommenderade inlägg

Ufotable har utannonserat ett nytt animerat Fate Stay Night-projekt!

 

Ufotable är alltså studion bakom höjdaren Fate Zero, som baserades på en serie böcker som utspelar sig innan Fate Stay Night.

 

Det är inte sagt vilken form den nya versionen kommer att ta (TV eller film eller OVA?), och inte heller vilken handling; förhoppningarna bland fansen är att den del av det erotiska originalspelet som inte tidigare animerats, "Heaven's Feel", nu ska få sin tur i rampljuset. 2006 års animeserie av animationsstudio Deen täckte mestadels det erotiska originalspelets spelrutt vid namn "Fate", med inslag av de andra två spelrutterna. Spelrutten "Unlimited Blade Works" tog Studio Deen hand om i en animefilm 2010.

 

På Wikipedia står att det huvudsakliga temat i Fate: Stay Night är "att erövra sig själv", medan temat i "Fate" är "sig själv som ett ideal", och temat i "Unlimited Blade Works" är "att kämpa med sig själv som ett ideal". Temat i "Heaven's Feel" ska vara "konflikten mellan verklighet och ideal".

 

Ufotable animerade tre öppningsvinjetter, en för varje rutt, till Playstation Vita-versionen av spelet. Nedan har vi Heaven's Feel-versionen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Cp3EfuYJ9d8

 

Källa: Yaraon.

  • Uppröstad 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter
:nosebleed:
 
Nåväl, jag är säkert inte den enda som skulle välkomna en av Ufotable skapad remake av originalserien med öppna armar. Det känns väl inte sådär jättetroligt eller aktuellt men man kan ju alltid drömma.
 

 

 
Det här ska bli riktigt intressant att följa.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×