Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Sceleris

Tennismangan Baby Steps får anime

Rekommenderade inlägg

3UEm.jpg

 
En nyhet via Yaraon som glädjer mig och Dread: tennismangan Baby Steps får en animeversion! Den ska börja på japanska public service-kanalen NHK-E våren 2014, gissningsvis när Log Horizon slutar.
 

q8TL.gif

 
Baby Steps är en bra sportserie med en väl avvägd balans mellan träning, matcher och sådant som inte har med sport att göra – som romantik. Serien handlar om plugghästen "Ei-chan" som efter att ha provat på tennis för motionens skull får mersmak (att skolans sötnos "Nacchan" spelar kanske bidrog lite), och bestämmer sig för att använda sina studieförmågor till att börja spela tennis på riktigt.
 

whHg.jpg

 
Ei-chan är inget bollsportstekniskt geni, och är varken snabbaste eller starkaste spelaren på plan, utan genomgår istället en stadig förbättring genom träning baserad på analys av tennisens grunder.
 
Mangaserien har gått sedan 2007 och är hittills uppe i 28 volymer.

  • Uppröstad 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Nu har jag ett dilemma: väntar jag på den att sändas, eller kan jag inte hålla mig och börjar läsa redan nu... Decisions, decisions. Utav Sceleris beskrivning verkar den ganska lovande, jag gillar när protagonisten använder huvudet.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×