Hoppa till innehåll
Soverejn

Madan no Ou to Vanadis

Rekommenderade inlägg

Sammanfattning:

Det är krigstid i Västeuropa, Eleonora "Ellen" Vertalia, en av Vanadis från kungariket Zhcted leder striden i Brune. Det finns i själva verket sju Vanadis, var och en har fått ett kraftfullt vapen från "Svarta Draken" för att regera över ett av Zhcted sju områden. Kraften i Vanadis väcker fruktan och rädsla i sina fiender. 

 
En greve från kungariket Brune, en ung bågskytt vid namn Tigre, upplever Vanadis makt med egna ögon efter att ha besegrats på slagfältet av Ellen. Men Ellen väljer att skona hans liv efter att ha sett hans färdigheter i strid, men i utbyte, så blir han tvungen att tjäna henne. 

 

Kommentar:

Då jag varit skeptisk till en början så måste jag säga att denna anime underhållt mig mer än väntat och jag kommer definitivt att se färdigt den. Men tål man absolut inte Ecchi, Harem och tjejer med löjliga "stridsrustningar" som skyddar 0 så bör man nog skippa denna kanske. Om du inte retar upp dig på sådant så är den definitivt sevärd!

 

 

 

 

Karaktärer:

 

 

 

Tigrevurmud "Tigre" Vorn

263409.jpg

Tigre är protagonisten i serien och är greve över ett litet territorium kallat "Alsace" som ligger i kungariket brune. Han har en stark inre känsla av plikt som greve och skulle göra vad som helst för att skydda hans territorium "Alsace" och dess folk.

 

 

 

Eleonora "Ellen" Viltaria

263407.jpg

Eleonora är en så kallad Vanadis, en utav de sju krigarbrudarna i serien som kontrollerar var sitt territorium i kungariket Zchted. Eleonora styr över Zchted's västra territorium som kallas "Leitmeritz"

Hon leder "Silver Meteor Armén" med sitt svärd som kan kontrollera vinden. Hon börjar tidigt att utveckla känslor för Tigre desto mer han går lös och stilar med sin pilbåge.

 

 

 

Limalisha "Lim"

263411.jpg

Limalisha är Ellens bästa vän och livakt och är till en början småsur och skeptisk till Ellens fånge Tigre, delvis för att Tigre lyckades dra en "sogeking" och döda hennes häst i den förra striden.

"Dålig förlorare"

 

 

 

Titta "Teita"

263727.jpg

Titta är greve Tigrevurmud's piga och barndomsvän och kommer från en familj som dyrkade Zechtd gudarna. Hennes främsta uppgift såhär långt i serien verkar vara att ta hand om greve Tigre's villa när han är på äventyr... Och koka té. Hon verkar vara som en lillasyster för Tigre men Titta visar tydligt på djupare känslor för Tigre än så.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Tigre är mannen med namnet som är omöjligt att uttala... Börjar skratta varje gång någon försöker säga hans namn.

 
Tigerubuvulurmubdudbu vormu
 
*Spoiler Avsnitt 4.
I avsnitt 4 så blir en utav krigartjejerna i protagonistens harem biten i högra tutten av en lönnmördares giftorm p.g.a hennes sjukt bristande armor rating och protagonisten blir då tvungen att suga ut giftet ur tutten för att rädda henne... HAHAHAHA episk facepalm!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×