Hoppa till innehåll
Marbil

Shelter

Rekommenderade inlägg

Jag vet inte om någon här har lyckats missa den bästa videon som kommit ut 2016, men jag skriver här för säkerhetsskull om någon skulle ha gjort det.;P

Porter Robinson och Madeon (två väldigt stora DJ:s) har släppt en låt tillsammans som heter Shelter (låten i sig är amazing).
Men det Porter Robinson gjorde när de skulle skapa sin musikvideo till låten var att han åkte ner till Japan och till A-1 Pictures. Med hjälp av dem samt sponsring av Crunchyroll så skapade han en anime musikvideo som är bland det bästa musikvideo jag har sett. Animationen, musiken och atmosfären i videon klappar så perfekt med varandra, och storyn i videon fick mig faktiskt att fälla en tår (väldigt sorglig enligt mig;( )

Sedan att de lyckades skapa en djupare story och character development på 6min än 80% av fulla anime serier är ju en klass för sig:P

Här är videon!^^Shelter tells the story of Rin, a 17-year-old girl who lives her life inside of a futuristic simulation completely by herself in infinite, beautiful loneliness. Each day, Rin awakens in virtual reality and uses a tablet which controls the simulation to create a new, different, beautiful world for herself. Until one day, everything changes, and Rin comes to learn the true origins behind her life inside a simulation.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Kände inte att storyn framfördes tillräckligt bra, några minuter till hade hjälpt starkt. Kände inga starka känslor men jo den är väl animerad och helt okej. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Jag gillade den. Jag tyckte inte den var jättesorglig, men jag gillade hur handlingen avslöjades. Jag såg videon utan att läsa vad den handlar om först, så det var rätt spännande att upptäcka vad tusan det var som pågick. Först så verkar den bara handla om ensamhet och jag vet inte om det som tjejen upplever ska vara bokstavligt eller någon sorts metafor. Det händer konstiga, bildliga grejer i musikvideor hela tiden. Men till slut visade det sig att det här är hennes direkta upplevelser i en poastapokalyps där hon är den sista överlevande människan(?). Rätt snitsigt.

Och så var den snyggt animerad och så. Jag kommer alltid föredra något sånt här över en video där folk bara sjunger och dansar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×