Hoppa till innehåll

Rekommenderade inlägg

Har börjat kolla in flera av säsongens serier och av de jag sett så här långt så har den här mest potential. När jag läste synopsiset så lät det lite corny, men varför inte, det var ju inte konstigare än hästtjejerna (tjejhästarna?). Lite skön humor har aldrig skadat.

Serien har en lite egen men träffsäker humor helt klart och växlar spår hit och dit och har ingen reell röd tråd än så länge så vi får väl se vart det är på väg. Det är snyggt gjort och jag måste säga att karaktärerna så här långt är intressanta på sitt eget vis. Animeringen är välgjort och snygg med mycket detaljer, och då menar jag inte bara bakgrunden utan själva karaktärerna själva. De får också tid på sig att utvecklas och låta oss lära känna dem vilket är kul och antagligen bra för fortsättningen. Röstskådisarna är också perfekta för sina roller. Den lätt hypade Anzu men framför allt huvudpersonen Hina är klockren. Hennes släpiga och rätt platta sätt att prata gör ju humorn bara än bättre. 
Jag hoppas den har en vettig story när vi väl kommer så långt in i serien så det inte enbart är flams med superpower-brudar men men, det ger sig väl. Det är oavsett roligt och klart något jag tänker följa framöver. 

Nedan en av de bästa varianterna av sten, sax, påse jag sett på mycket länge! :D 

 

Redigerad av Ebhen

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×