Hoppa till innehåll
Ebhen

Livet som idol

Rekommenderade inlägg

Hittade ingen bra tråd om just detta ämne så jag gör en ny. :) 

Vi har ju alla sett idoler av alla de slag från Japan. Både på  youtube och som serier skulle jag tro och det livet framställs på lite olika sätt. 
Jag kan tänka mig att det livet är något som många drömmer om men aldrig når, och så är det de som når dit, bränner ut sig och kraschar hårt och allt däremellan. 

Snubblade över den här lilla filmsnutten om Himeka Nakamoto (Himetan), en idoltjej som var en av fronttjejerna i Idolgruppen Nogizaka46. Hon slutade 2017 efter sex år i Nogizaka46. Det här handlar om hennes tankar kring idol-livet och sånt. Hon jobbar idag som psykologisk rådgivare eller vad man nu kan kalla det.
Kan förhoppningsvis vara intressant även för fler att kolla på då det ju är en rätt fascinerande värld som vi är lite främmande till här i väst.

Kuriosa här är att det här är storasystern till Suzuka Nakamoto (Su-metal i Babymetal) som gjorde en egen idolkarriär parallellt med syrran vilket är lite kul. Personligen tror jag nog att Suzuka har bättre röst än syrran här men det är ju jag det. Eller vad tror ni?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×