Hoppa till innehåll
Anime.se

Pole Princess!!


MathJuice
 Share

Rekommenderade inlägg

image.jpegEn serie om pole dancing låter ganska suspekt i sig, men denna serie fokuserar på själva scenkonsten och inte på den explicita biten. Skälet att jag nämner den är för att den är lite av en doldis som dök upp på webben och hela serien med undertexter finns på deras YouTube-kanal.

Hinanos mormor sköter ett planetarium men har svårt att dra in folk för att det ska gå runt. En kväll när hon och hennes kompis Lilia går igenom en park ser hon något magiskt: en kvinna dansandes efter en stång lika graciöst som en gymnast eller ballerina. Kvinnan i fråga är Azumi Shinou, pole dancing instruktör som driver en studio. Hennes vackra framträdande inspirerade Hinano och Lilia att prova på denna unika konstform. Vem vet, kanske detta är svaret på att rädda planetariumet.

Serien är en ONA i åtta delar på ungefär sex minuter var. Den är helt 3D-animerad och även om figurerna i sig är läckra och från en tekniskt ståndpunkt imponerande så känns rörelserna bitvis stela, lite som att det är en pjäs som framförs och man vill ha lite för övertydliga uttryck. Ansiktsspelet är inte heller så värst livligt då man är nästan fast i samma grimas. I musikvideorna flyter det på bra dock, och finns sammanställt i en liten spellista på samma kanal.

Bland röstskådisar är det mycket nytt folk men det finns även med ett par tyngre namn som Yui Ogura (Goblin Slayer, Hentai Prince and the Stony Cat) och allas våran favorittsundere Rie Kugimiya (Toradora, Familiar of Zero). Lite oväntat, speciellt när hon nu har en djupare röst än vanligt i detta sammanhang.

Överlag är serien snudd på slice of life med mycket idolinflytande som är lätt att ta in utan att det blir för mycket. Med det sagt så ska en film komma till vintern, så vi får se hur den kommer funka. Även om den inte är för alla så finns det en viss charm (speciellt med en så stor fördom mot sig ordamässigt) och den är helt gratis att ta del av. Så ta en liten dipp och slappna av, sex minuter åt gången!

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...