Hoppa till innehåll
Anime.se

Anime DVD extramaterial?


JIN
 Share

Rekommenderade inlägg

Jag äger bara dom 2 första Starzingers på DVD, skitsamma här kommer frågan

 

Hur är det med Extra Materialet på Anime Dvdna? själv så tycker jag dom ska slänga in allt från himmel o jord på extra materialet som är relaterat me Dvdn, även om det är helt meningslösa saker, diggar man en film så vill man jue ha all skit ;)

 

tänk t.e.x en film,,, den spelas in o är oklippt, miljontals me timmars film, där kan man jue ta massa skit o slänga in.... ääähh jag har blivit så kass på att förklara på sistonde så jag lägger ner ;)

 

frågan är asså, är det extra material på Anime Dvdna,,, asså såklart inte på alla men dom mesta?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Japanska utgåvor av animé brukar alltid ha med något mer eller mindre menlöst extramaterial, som storyboardbilder eller några idéskisser. Ibland förekommer roliga intervjuer med röstisarna; å andra sidan är det väl ungefär så pass mycket man orkar kolla på.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ibland är det mycket bra extra material ibland lite sämmre. På Cowboy bebop dvd:erna (syftar på Region 4 då) så får man ganska mycket extra material som t.e.x AMVs,intervjuer, character info och annat sånt grajjs. Men sen finns det ju vissa dvd:er som Princess Mononoke (reg 2) där får man bara en engelsk trailer som extra material.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Mitt favoritextramaterial är "Rymdpiratens missar" på Stellar Buster Mito: De två drottningarna. Underbart hjärndöda installationer där Yumiko Kobayashi (röstis) sprang runt med en rum digitalkamera och gjorde knäppa intervjuer med andra inblandade i Mito. Ibland låg man dubbelvikt.

Bilderna från slutfesten på sista skivan av Cirkelmagi Guruguru var också kanon. Det är roligt med röstskådis-material, men de där opersonliga intervjuerna (som de har på Narutaru-skivorna, till exempel) är mest bara tråkiga. Lite lössläppt galenskap skall det vara.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...