Hoppa till innehåll
Anime.se

Vilka filmer ser ni fram emot?


docster
 Share

Rekommenderade inlägg

Det här året och det som kommer ge oss storfilm efter storfilm.

 

Här är några av de filmer jag vill se som väntar på Sverige premiär:

 

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

War of the Worlds

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Charlie and the Chocolate Factory

Batman Begins

Pirates of the Caribbean 2 och 3 (2006 - 2007)

Indiana Jones 4 (2006)

Sin City

Johnny Bravo

Family Guy the movie

Mad Max 4

 

Har säkert glömt massvis med titlar, men ovan är de titlar de titlar som jag längtar mest till. Vilka filmer ser ni fram emot?

 

Om ni vill ha information om respektive film så rekommenderar jag IMDB.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy skulle jag defintivt vilja se,jag såg några scener i ett tvprogram och den verkade jäkligt intressant.

Sedan ska jag även se på Storm i oktober,det är förutbestämt sedan tidigare :3 Eller ja.Jag ommer bli tvingad att se den.Min kompis har en roll i den,så hon kommer aldrig förlåta mig om jag inte ser den ._.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

för min del är det starwars episode III: revenge if the sith

fast även The Hitch hikers... och Pirates of the Caribbean 2 är högt på min ska se lista...

 

Dock är jag osäker på att pirates of the caribbean 2 kommer att hålla samma klass som Pirates of caribbean, curse of the blackpearl

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Utan inbördes rangordning...


  • [*:ge1x745q]
Azumi 2: Death or Love
[*:ge1x745q]Hell Ride
[*:ge1x745q]The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
[*:ge1x745q]Sin City
[*:ge1x745q]Doom (även om den knappt ser ut att få någonting med spelet att göra)

Det är alla som jag redan nu har siktat in mig på. Jag spenderar inte särskilt mycket tid på att läsa på uppkommande filmer, så listan blir inte speciellt lång.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Åhh.. Jag vill se alla. Kommer antagligen se de flesta av dom.

Men de jag har längtat ihjäl mig efter är:

 

- Star Wars III

- The Hithhiker's Guide to the Galaxy

- Charlie and the Chocolate Factory

 

Kommer bli så bra att se dom. Riktigt bra.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Har inget direkt intresse för vanlig film, men Star Wars III, The hitchhiker's guide to the galaxy och War och the Worlds ska jag försöka se på bio iaf :)

 

Hoppas att The Hitchhiker's guide to the galaxy och War of the worlds är lika bra som böckerna, lite svårt för war of the worlds kanske eftersom den inte utspelar sig varken på samma plats eller i samma tid som boken :P

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Charlie and the Chocolate Factory Whee

Harry Potter and the Goblet of Fire Trailern för denna kom f.ö. upp i dagarna . Börjar med flashbacks, sen lite olika snuttar från nya filmen - och ja, de visar en drake. Som ser riktigt schysst ut tycker jag

Batman Begins

Pirates of the Caribbean 2

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

jag är rätt sugen att se "Der untergang" (undergången på svenska)

 

En av de bästa filmerna jag har sett som behandlar andra världskriget, den ligger på delad första plats med das boot (ubåten)

 

oo, nått se värt då alltså låter det som.

 

får se om jag kan backa upp det där :) förhoppningsvis kan jag det.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

AvP, första filmen var helt värdelös tyckte jag faktiskt, filmen var bra tills den där tjejen blev vän med predatorn :/

 

Tja de har förstört mycket av konceptet enligt mig, efter ha läst hundratals serietidningar som behandlar avp så är predators helt överlägsna i teknik och stridskonst. En predator skulle nog i snitt ta 20 aliens med eller utan sin axelkanon. Striderna såg ut som wrestling matcher.... Gah grymt besviken, en kalkon! Men så blir det när man väljer regisören Paul W.S. Anderson som har gjort kalkonfilmer som Soldier och Mortal Kombat....

 

Jag håller med dig, slutet är värdelöst! Trodde faktiskt att de skulle börja kyssas :rolleyes: Men AvP2 (om filmen kommer dvs.)verkar vara mer lovande, det går rykten om att den ska utspela sig i stadsmiljö, tex. New York! Kan bli riktigt häftigt att se hur aliens tar över tunnelbanan och predator som vrålar från skyskrapornas tak :D

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Tycker ni att AvP var en dålig produktion så vill ni inte se vad misslyckandenas man Uwe Boll lyckades göra med Alone in the Dark, ett spelkoncept som mycket väl hade kunnat fungera i en spelfilm. Den uppmärksamme noterar även att han köpt filmlicenserna för "handlingsrika" spel som Far Cry och Bloodrayne... Den mannens pressreleaser skrämmer mig. :(

 

I never know exactly what it is I'm seeing as I watch the career arc of Uwe Boll. I've thus far considered him to be a kind of perpetual failure machine, like some lever is constantly being pulled and questionable films are being produced which are perceived by the optic nerve where they enter the brain and men die. I would never have suggested that he meant to do what he does - careening from license to license, scraping out anything wholesome and throwing the husk at me - but there is plainly a trajectory here and the universe does not appear to be reprimanding him.

Källa.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Årets film för min del blir Batman Begins. Tror säkert det kommer bli den bästa batman filmen hittills. Ah har verkligen väntat på en ny Batman rulle och denna gången verkar de lägga mer tid på att bygga upp en historia runt Batman och fokusera främst på Batman så att han blir intressant än man gjort i de tidigare filmerna där han många gånger känts mer som en bifigur, och Bale är ju superb som Batman, och fågelskrämman har sett bra ut på de bilder man sett också, dessutom verkar miljön bli ghothamskmysigare än de tidigare filmerna. Nej det kommer bli en höjdpunkt. Ser fram emot Star Wars också har dock inte tältat efter biljetterna men ska gå på premiären! Det var ett tag sedan hollywood kom med så här mycket film på en gång som verkar intressant och sevärt.

Några andra av de kommande filmerna jag tycker är intressanta:

Harry Potter and the Goblet of Fire, Liftarens guide till galaxen, Sin City och Världarnas krig. Sistnämnda är jag dock lite halvskeptisk till då Tom Cruice inte är en storfavorit, menmen det kanske blir bra ändå. =)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

... denna gången verkar de lägga mer tid på att bygga upp en historia runt Batman och fokusera främst på Batman så att han blir intressant än man gjort i de tidigare filmerna där han många gånger känts mer som en bifigur, och Bale är ju superb som Batman.

 

Håller med till 100%

 

Detta kommer bli den mörka och lite tuffare Batman filmen jag har längtat efter. Jag har gillat Bale sedan hans otroliga presentation i American Pshyco, så jag tror han kommer bli alldeles perfekt i rollen dom Batman. Sen så är jag väldigt glad över fågelskrämman är med i filmen, han är min favoritskurk. Han påminner lite om en smal version av Leatherface ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...