Hoppa till innehåll
Anime.se

Forumet är ihoptryckt.


Vanilla
 Share

Rekommenderade inlägg

Det är kanske bara jag, men forumet känns väldigt ihoptryckt när det är så här. Få det att öppnas i ett nytt fönster istället.

 

Tycker tvärtom, det är skönt när forumet är så litet som det är hatar när det öppnas i nya fönster m.m. + att man ser menyn till vänster!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jamen så låt bli att posta bilder som är större än forumet då. Bara för att det går är det inget du måste göra. Storleken på forumet gör det lättare att läsa eftersom det håller en fast textbredd, som dessutom håller sig inom ramarna för goda typografiska normer (dé du ;)). De flesta gillar det, en del inte, men så är det och så kommer det att förbli, så det är bara att gilla läget. Det är dessutom trevligt för de som sitter med lite högre upplösning och större skärm att slippa dra ihop webbläsaren stup i kvarten :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det skulle faktiskt kunna trycka sig lite till höger.. Massa tomutrymme :)

 

Ett klassiskt fall. De stackare som sitter på 800x600 upplösning fortfarande slipper scrolla. Och de är fortfarande för många för att ignorera.

 

ja, annonsrutorna tar upp lite väl mycket plats.

 

Skulle någon behöva scrolla för att se reklamen är det inte någon katastrof, men det är inte för inte som 99% av alla större webbsidor ligger i en anpassad storlek för 800x600 upplösning. ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Med forumet på en egen sida, webbläsare med "tabbs"(finns gratis på nätet för nästan alla) och lite anpasningsbar bredd (funkar alltså både för dem med 600*800 och de med större) på forumet. Ja det är så en slipsten ska dras(man följer massa riktlinjer). Men det är väll ganska bra som det är nu annars(det funkar).

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...