Hoppa till innehåll
Anime.se

NärCon 2007, 3-5 aug, Örebro


Rekommenderade inlägg

NärCon 2007

3-5 augusti

Örebro

http://www.narcon.se

 

NärCon är ett konvent Örebro där över 500 personer samlas och deltar i mängder av roliga arrangemang en helg i slutet på sommaren. Tänk er en blandning mellan ett spelkonvent, animekonvent, LAN och släng in massor med andra arrangemang som livespelningar, josbar och skattjakt så har ni NärCon i ett nötskal.

 

I år lägger vi all kraft på att förbättra och höja kvalitén på NärCon. Vi vill nämligen göra ett konvent med häftigare och fler arrangemang, större och roligare tv-spelsrum, fler livespelningar, bättre LAN och mer fullspäckade filmvisningar. Så i år räknar vi med att vi blir 600 personer, självklart vill just du komma och vara en av dem. Med lite större lokaler än tidigare och bättre och häftigare arrangemang på alla fronter kommer NärCon 2007 vara ett konvent du inte vill missa.

 

Välkomna!

Samuel Åström, Konventsgeneral NärCon 2007

 

Arrangemang

Som sagt finns det oerhört mycket att göra på NärCon, arrangemang av alla dess slag. Rollspel, AMV-tävling, figurspel, josbar, kortspel, TV-spel, Magic, anime/film, brädspel, spelbarer, butiker, LAN, cosplay, livemusik, auktion och mycket mycket mer, dygnet runt, hela helgen.

 

Chattsugen?

NärCon har nu fått ett alldeles eget forum, det hittar ni på http://forum.narcon.se/. Utöver det så har vi även en IRC-kanal på Quakenet, kanalnamn #narcon.

 

Vill du arrangera på NärCon?

Vi söker just nu arrangörer till NärCon 2007. Det kan vara allt från ett rollspelsscenario, datorspelturnering, minilajv, figurspelsslag till tv-spelsturnering, livespelning, teckningstävling, mini-café, galen lek eller i stort sett vad som helst. Som arrangör får du gratis inträde, t-shirt, 3 mål mat, kåsa och massor med ära! Så tveka inte att höra av dig till vår arrangemangsansvarige, Niklas Albinsson, på arrangemang{at}narcon.se (byt ut {at} mot @).

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 1 month later...

Den 11 juni kommer vi att öppna föranmälan. Föranmälan kommer sedan att vara öppen till och med den 27 juli och genom att föranmäla sig kommer man garanterat in på konventet och får betala den låga inträdesavgiften på bara 150 kr! Mer information hittar ni på www.narcon.se under Anmälan.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 weeks later...

Nu finns det banners att använda sig av för att hjälpa till att göra reklam för NärCon!

 

Följande två har ni att välja emellan, koden som står efter dem är det ni klistrar in på phpBB-forum som detta för att lägga upp bannern i antingen ert inlägg, er signatur eller liknande.

 

nc07_banner1.jpg

[url=http://www.narcon.se][img=http://narcon.sverok.net/nc07_banner1.jpg][/url]

 

nc07_banner2.jpg

[url=http://www.narcon.se][img=http://narcon.sverok.net/nc07_banner2.jpg][/url]

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
Me ^^

 

Nice! ^^

 

Lär ha på mig mitt "haruhi über director-armband", så om du ser nåt sånt på en någurlunda långhårig kille så är det nog jag. Ser du inget sånt så lyssna bara efter ordet "FF" som jag säkert kommer ropa ett antal gånger.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag lär väl titta runt lite, vara med på lite mer fysiska aktiviteter utomhus och spela tv-spel (ska försöka vara med i massa turnieringar, även med såna spel jag aldrig spelat förut! XD). Tänker inte lana och inte rollspela heller, det är inget för mig men förhoppningsvis så anordnar någon nån omgång med Maffia (fast varulsversionen :3).

 

Själv då?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...