Hoppa till innehåll
maousama

skip beat som Taiwanese-drama

Rekommenderade inlägg

Jag hoppas att det verkligen blir en j-drama av Skip beat som de sagt. Jag ser fram imot hur de kommer göra sho,ren och kyoko. Vad jag vet än så länge så är det Ariel Lin som kommer spela kyoko och Jerry Yan kommer vara Ren. Jag undrar vem som kommer bli Sho själv tror jag att Kim Jaejoong skulle passa om man ändra hans frisyr men jag tror inte att det kommer vara han som får rollen.

 

Bilder -

Ariel lin

Jerry yan

Kim jaejoong

 

 

Vilka tycker ni skulle passa att spela sho? Och vad tycker ni om de som ska spela kyoko och ren ?

 

 

 

 

Ariel%20Lin.jpg

 

jerry.jpg

 

kindaijj01.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Jag känner mig aldrig särskilt lockad av tv-serier som utgår från manga, eftersom de tenderar att bli ganska dåliga i jämförelse med originalmaterialet. Det finns förstås undantag som bekräftar regeln, som Nodame Cantabile, Koko ha Greenwood och Suppli, men efter att ha sett katastrofalt dåliga adaptioner som tex den gräsliga tv-serien baserad på Hana-Kimi får den här sortens nyheter mig knappast att börja hoppa runt av lycka.

 

Jag kan se tusen grejer som skulle kunna gå fel när en överdriven serie som Skip Beat ska bli TV-serie med vanliga dramaskådisar (*). :sleep:;;

 

*Dvs diverse pojkbandsmedlemmar och lovande idorutöser som produktionsbolagets sammarbetspartners tvingar dem att besätta rollerna med. I alla fall verkar det vara så det fungerar i Japan... Vet inte riktigt hur det fungerar i de tailändska TV-serierna.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Det framgick inte så mycket information i posten så jag länkar till wiki Serien är med andra ord under produktion fortfarande, Det hade pausats och skulle påbörjats igen April 2011...

 

På flera håll på nätet sägs det har bekräftat att det ska börja sändas "snart"..när det nu än blir

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×