Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Dancing Moon

Men varför ger de inte ut det JAG vill ha...

Rekommenderade inlägg

Så, efter mycket tjat och lån av 50+ svenska volymer, har även jag blivit omvänd till One Piece-fan. Fast den är för segdragen för att jag ska orka se hela animen.

 

Kollade dock på nätrekommendationer och drog ner den sjätte filmen, Baron Matsuri och den mystiska ön. Och den var bra, och intressant animerad, och eftersom jag ändå inte vill vara fel sorts genomrutten pirat tänkte jag ta och köpa den - så kan jag visa den för en annan lite lagom intresserad kompis med bättre text, fansubben var nämligen under all kritik. Yay liksom :)

 

Men si, det gick inte! Filmen inte utgiven med svensk eller engelsk text :O Det enda jag kunde hitta var en kommande release på tyska, men då förmodligen bara med tysk text, och det kanske eventuellt någon gång 2011 eller senare. Tack för den

 

Oftast brukar jag vilja ha obskyr gammal shoujo och shonen-ai, vilket jag har full förståelse för att man inte ger ut.... Men One Piece? Förstår inte riktigt varför det saknas OP-filmer överhuvudtaget, det är väl bara att trycka ut DVD:erna till barnen?

 

Har andra råkat ut för sånt, man tycker att det är något helt SJÄLVKLART som såklart någon människa borde prånglat ut, bara för att upptäcka att det är helt omöjligt att få tag i?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Dragonball var ju en tidernas mangahit i Sverige, så varför gav man inte ut den genialiska Doktor Slump? Det är helt ofattbart.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Men One Piece? Förstår inte riktigt varför det saknas OP-filmer överhuvudtaget, det är väl bara att trycka ut DVD:erna till barnen?

Funimation har haft OP i mindre än fyra år, och jag tror inte att One Piece är så populär i USA att de kan trycka ut filmerna och säsongsboxarna så mycket fortare än de redan gör. Den är inte som Dragonball.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Fast One Piece filmerna verkar inte ha kommit ut i kronologisk ordning alls (tror jag). Och det är ju lättare att komma sig för att köpa en långfilm än 400+ tv-serieavsnitt

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×