Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Sceleris

KyoAnis nya: Tamako Market

Rekommenderade inlägg

"Anime-twitter" började brinna härom timmen, för nu har Kyoto Animation utannonserat sitt nästkommande verk: Tamako Market. Det blir deras första originalberättelse sedan Munto (som kom som webbserie 2003 och 9 avsnitt kort TV-remake 2009). Regi av Naoko Yamada, som regisserade K-On, och med sig har hon chefsförfattare Reiko Yoshida (K-On men även exempelvis Kaleido Star, REC, Shinigami no Ballad och Bakuman). Karaktärsdesign av Yukiko Horiguchi, vars stil ni känner igen från K-On och Kokoro Connect (originalillustrationer).

Hur tror – och hoppas – ni att den kommer att bli? Övernaturligt drama och romantik? Eller kommer vi att få följa en helt vanlig butiksanställd tjejs oanmärkningsvärda vardagsliv?

Serien börjar i januari 2013.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

TV-kanalen Animax har visst råkat avslöja handlingen: det handlar om den varmhjärtade Tamako, dottern till en mochibagare i ett köpdistrikt, som också är en firad favorit bland distriktets butiksägare. På gymnasieskolan har hon badmintonkompisar drillstavklubbkompisar Midori och Kanna, och på andra gatan i distriktet en rivaliserande mochibagare, vars son Mochikura Mochizō är kär i Tamako. Vilket också Midori är. När nyår, Tamakos födelsedag, närmar sig, så ser det ut att bli livligare än vanligt.

Så det verkar alltså bli en lättsam romantisk komedi.

Redigerad av Sceleris

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×