Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Teisatsu

Saiki Kusuo no Ψ-Nan - som spelfilm

Rekommenderade inlägg

Om det är fler än jag som aldrig kan få tillräcklig dos av Saiki Kusuo no Ψ-Nan, så hade spelfilmen biopremiär (roadshow) i Japan redan i oktober 2017, men det är väl först efter DVD/BD-släppet den 2 maj 2018 som man kan ha tur att få se den här i väst. Det är inte säkert att den är bra, men visuellt är den ju otroligt lik animen!

http://saikikusuo-movie.jp/
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Disastrous_Life_of_Saiki_K._(film)
http://yamazaki-kento.com/movie/saiki-kusuo-no-psi-nan/

 

 

  • Tack 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Filmen ser ut att gå tvärt emot allt som Saiki Kusuo no Ψ-Nan står för: i trailern Kusuo pratar med sin mun! (#ノ`皿´)ノ ~┻━┻

Skämtar, men nog har jag lite problem med animangabaserade filmer i denna stil: de ser ut som amatörfilmade cosplaysketcher. Liksom, figurerna ser ganska hyfsat ut som de gör i sin förlaga (haha, Nendōs haka), men det blir för långt ifrån vad man skulle kunna se i verkligheten, och det blir verkligen inte bättre med typiskt japanskt buskisskådespel. Sen skriver man ett manus som faller in i vanliga klyschiga dramamallar och filmar allt med en TV-kamera och TV-ljusläggning.

Alltså, ja, nä, inte i något fall skulle filmen vinna en Oscar, det är en pajig mangakomedi och försöker inte vara något annat, och jag klandrar den inte för det! Jag hade bara velat se kanske lite mer nedtonad design, lite mer nedtonat skådespeleri, lite mer polerat manus, och lite bättre foto. :happydrop:

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×