Hoppa till innehåll
Anime.se

29 oktober, My hero Academia: World Heroes' Mission


Stekeblad
 Share

Rekommenderade inlägg

My hero Academia är snart tillbaka på vita duken. I augusti förra året kunde vi se Heroes Rising och nu den 29 oktober premierar den tredje filmen i My Hero Academia-serien, World Heroes' Mission, på svenska biografer. Från trailern nedan så ser filmen ut att utspela sig mot slutet av säsong 5 (som precis avslutats) eller senare då man kan se Deku använda sin nyaste teknik från tv-serien under de sista sekunderna av den.

Den svenska beskrivningen lyder:

Citat

När en ondskefull organisation hotar att utplåna alla övernaturliga krafter står jordens framtid på spel. När två timmar återstår till vår civilisations undergång lyckas Deku, Bakugo och Todoroki jobba som ett team, men ett problem återstår... Alla i hela landet är ute efter Deku.

Ibland tar det lång tid för filmer att komma till Sverige, men denna gången är vi i framkant. World Heroes' Mission premierade i Japan i augusti och filmen kommer ha premiär i bland annat USA och England samma dag som i Sverige.

Anime på bio har varit en ovanlig syn men börjar bli vanligare. Utöver den tidigare My Hero Academia-filmen förra året så kunde man för några månader sedan se Demon Slayer: Mugen Train på bio. Men hur är det med svenskarnas intresse för att se anime på bio? Jag ställde några frågor om detta till NonStop Entertainment som är distributör för World Heroes' Mission samt de två tidigare nämnda filmerna. De svarade så här:

Citat

"NonStop [är] jättenöjda med hur både första MHA och Demon Slayer: Mugen Train gått på bio i Sverige, de har stått sig mycket bra mot tidigare anime-filmer på bio de senaste 10 åren, detta trots att Demon Slayer gick upp under pandemin och när det var väldigt hårda restriktioner."

Det kanske inte var långa köer och fullsatta biografer men det gick ändå bra för de senaste filmerna. Om inte My hero Academia: World Heroes' Mission blir en flopp så dröjer det nog inte länge tills vi kan rapportera om nästa film.

MHA_WHM_MainPoster-Web_Oct29-SWEDEN.jpeg.98bb99da5e6ae132c8a779d76e96fda8.jpeg

  • Tack 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...