Hoppa till innehåll
Anime.se
  • inlägg
    71
  • kommentarer
    49
  • visningar
    38 595

Jag ville uppdatera min mangaadaptionslista, men det går för bra för dom...


MathJuice

1 173 visningar

 Share

villainoss.jpgMitt mest sedda blogginlägg är den om manga som behöver en animé, och bortsett från några tveksamma val så kändes det som att flera av valen var något jag ville se i rörelse. Mitt förstaval Tejina-senpai var okej, hade nog för höga förväntningar för den. Komi-san var bland det snyggaste inom animation jag sett även om den inte föll mig i smaken. Men kanske den största överraskningen var Nagatoro som jag älskade!

Där har vi tre klara plus två-tre som vi plockar bort för irrelevans så borde det finnas plats, eller hur? Problemet är att utanför listan så hände det saker. Yuri Is My Job! kom från ingenstans, jag hade första volymen i bokhyllan men serien i sig gick för hårt ut i första avsnittet och kunde tyvärr inte stå ut med Himes röst. Sen så började jag läsa I'm in Love with the Villainess online. Den nya vågen av isekai'd där huvudkaraktären hamnar i sitt favorit otomespel som den kvinnliga antagonisten, men denna har en tvist där hon har chansen att bli ihop med denne antagonist, blonda skruvkorkar och allt det där. Jag tänkte att denna skulle fungera som animé... och helt plötsligt så blev det av!

Så det låter inte bra för den nya listan då all manga som jag följer verka få sina adaptioner innan jag hinner blinka. Så just nu verkar det som att det enda som saknas är wholesome matgyaru Gal Gohan, all expanded universe från Strike Witches samt ecchi fäktning och magi à la Magika Swordsman and Summoner. En liten ljusglimt i mörkret har dykt upp dock när jag surfade runt bland alla mangor: Goblin Slayer - Year One. Backstoryn från det ögonblicket den unge mannen upplevde sitt livsändrande trauma till det att han tar sina första steg i äventyrsgillets hallar. Mer spänning, mer bråd död och speciellt mer om världen runt om honom, men även om hans tid innan han träffade den unga prästinnan.

Så det är väl det. Inte mycket att säga kanske, men å andra sidan i den här takten kan jag nog hitta några extra guldkorn när dom oundvikligen kommer på Netflix. Men än så länge så kan jag se fram emot lite WataOshi nu i höst.

 Share

0 kommentarer


Rekommenderade kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Gäst
Lägg till kommentar…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

×
×
  • Skapa nytt...