Hoppa till innehåll
Anime.se

Burnout 3 - Toppenspel


Jocke
 Share

Rekommenderade inlägg

Ett tips till er som gillar party/racing och liknande så kan jag rekommendera Burnout 3 som släpps till Ps2/Xbox.

 

Provade Xbox-versionen nu ikväll och det var en riktig höjdare!

Fokusen i det här spelet ligger mycket på crasher och s.k. Takedowns, en takedown gör du när du på något vis orsakar en olycka för din motståndare, typ, kör honom/henne av vägen, preja ut framför ett fordon.. kassera motståndarens bil helt enkelt.

När du gör en takedown så får du full samt fördubblad boost-mätare. Till skillnad från 1:an & 2:an så är det mycket enklare att hålla uppe boost i Burnout 3, du slpper vänta tills mätaren är fylld innan du kan använda den, du kan boosta på när du vill, förutsett att du har nåt i mätaren vill säga.

 

När man krashar med bilen så kan man trycka in en knapp som gör att bilen går i slowmotion, medan du är i slowmotion så kan du påverka bilens framfart och kanske lyckas lägga dig ivägen för en bil som låg bakom dig så att du får en takedown, har lyckats sätta en del och det är lika skönt varje gång min kompis skriker och svär ;)

 

Det finns en del sköna spelsätt, en favorit är den där man tillsammans med en eller flera motståndare tävlar mot varandra på en bana med massor med NPC-bilar, uppgiften är att ta 10 takedowns innan din motståndare, och så ska man hålla sig levande, efter ett visst antal krasher i det här spelsättet så kan man inte fortsätta, och förlorar då..

 

ett annat favorit är crashbreaker, där du ska köra full fart och krocka i nåt och på så vis starta upp en hel kedja av krockar och eventuella explosioner..

sen ser man vem som fick mest poäng.

 

Jättebra spel, helt klart det bästa i serien.

 

Hmm, det var det.. tillbaka till burnout 3

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 weeks later...

Det går inte att jämföra Burnout 3 med nåt annat spel. På ytan kanske det ser ut som en vanligt arkadracer men det är så mycket mer än så. I vanliga fall hatar jag spel som Ridge Racer och Need for Speed men att spela B3 är en upplevelse som inte liknar nån annan.

 

Det går inte att förklara med ord hur kul det är.

 

Spelglädje!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Pennywize:

 

Det är det som är problemet med spelet, två feta bredsvärd i sidan för licensmusik, den enda musiken som funkar i spelet är Ramones och Sahara Hotnights.

Lyckligtvis kan man lägga in egen msuik i spelet.. vilket jag gjorde.

 

 

 

Road Rage är det absolut roligaste i spelet, "First to 10 Takedowns or last man standing wins", när man väl fått några supercars så ojojoj vad det går undan..

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...