Hoppa till innehåll
Anime.se

Årets Nisse 2013 - nomineringen!


Tomten
 Share

Rekommenderade inlägg

Ho ho ho!

 

Första advent har äntligen nått oss och snart är det jul. Snön väntar vi fortfarande på i många delar av landet, men något som faktiskt är här är nomineringsfasen för Årets Nisse 2013!

 

Precis som förra året fortsätter traditionen som startades av min bror, Zmanga-Tomten, som på forumet Zmanga varje år utsåg Årets Nisse. Denna tradition finns som några långvariga forumbesökare kanske vet numera här på Anime.se sedan Zmanga lades ned, och självklart fortsätter den även i år.

 

Vad är då det som gör en person till Årets Nisse? Det bestämmer ni forumbesökare! Nominera den person på forumet som kanske har skrivit ett riktigt bra inlägg, tipsat er om en bra manga eller som fått er att titta på en fantastisk animé som ni kanske inte annars skulle ha upptäckt. Kanske är det en person som bidragit till den gemytliga stämningen på forumet eller ständigt varit närvarande på forumet IRC-kanal och förgyllt tillvaron för de andra i chatten.

 

Den andra advent, söndagen den åttonde december, avslutas nomineringsfasen och röstningsfasen tar vid. Omröstningen pågår ända fram till julafton och då vet vi vem som kan titulera sig Årets Nisse 2013 på forumet, vinner ära och berömmelse samt mottar ett hemligt pris för sin utnämning.

 

Nomineringarna får ni gärna posta här eller skicka i ett PM till mig, Tomten. Om ni dessuton har en motivering till er nominering är det extra uppskattat.

 

Må bästa Nisse vinna!

  • Uppröstad 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...