Hoppa till innehåll
Anime.se

ICHIBAN Japan Expo [25-27 April - 2008]


Rekommenderade inlägg

PddXZCNgw.png

 

Nu kommer ett helt nytt konvent! ICHIBAN heter det, och vi satsar till hundra procent på kvalité framför kvantitet. Det viktiga för oss är inte antal besökare utan antal nöjda besökare. Vill du gå på ett konvent där du både kan känna dig som hemma och samtidigt ständigt bli överraskad? Vill du gå på ett konvent med betoning på god stämning där du både kan göra det du gillar mest och sådant du inte visste att du ville göra? Det vill vi med! Vi har skapat det evenemang vi själva vill vara på. För att vi ska lyckas göra dig till den nöjdaste och gladaste besökaren har vi satt en besökargräns på 300, så se till att få tag i en biljett så fort du kan!

 

Datum? Konventet kommer att pågå i tre dagar, från 25e till 27e April.

 

Pris? Priset vi har satt för konventet är 150kr, vilket täcker kostnaderna vi har, och vilket ger dig tillgång till ett konvent olikt någonting du har varit på hittills (på ett positivt sätt såklart)!

Plats? Vi fortsätter vårt lyckade sammarbete med Nova - Ungdomens Hus även under Ichiban så det är där konventet kommer hållas. Lokalen är rymlig och fräsh och ligger centralt i Vallentuna, en bit utanför Stockholm. Det är både lätt och smidigt att ta sig till Vallentuna från Stockholms Central med lokaltåget Roslagsbanan.

 

Aktiviteter/Tävlingar! Vi har självklart en rad aktiviteter och tävlingar på Ichiban. Vissa kommer att hållas hemliga och vara överraskningar tills själva konventet, men de vanligaste aktiviteterna släpper vi redan nu. En AMV-tävling kommer att hållas, där man tävlar i att göra musikvideor med anime. Anime kommer självklart att visas i den lilla biosalongen som finns i lokalen. Vi kommer även visa musikvideos av olika Japanska band, och lite Japansk drama. En rad Arkadspel kommer att finnas på plats, tillsammans med en hög vanliga TV-spel. Det kommer självklart även att hållas tävlingar i vissa av TV-spelen, och ett manhood-test i retrospel. Vi uppmuntrar även till att klä ut sig och vara med i vår Cosplaytävling, regler finns på hemsidan och anmälan sker på plats. Modevisning kommer ni också kunna titta på hos oss, olika Japanska fashion- och streetstilar kommer att visas upp. För att inte allt bara ska vara lek har vi också planerat in Föreläsningar, där ni kan lära er lite mer om olika Japan-relaterade saker.

 

Vi kommer att hålla i en rad olika Scentävlingar, band kommer att uppträda och Raison d'être kommer att fixa Karaoke. En myshörna där folk kan sätta sig ner och ta det lugn kommer att finnas, konvent är roligt men blir även lite ansträngande efter ett tag. Vi har fler aktiviteter än någonsin och det här är inte ens allt!

 

Orange Pop Café <3 Mysiga Orange Pop Café, som har varit på plats på Domokon: 02, UppCon: 08 samt en rad andra konvent kommer att närvara med hembakta kakor, coola smoothies, häftig musik, tävling och en massa överaskningar! Bland annat så har de nytt importerat godis direkt från Saniro-shop i Ginza, Tokyo.

 

Är du sugen på att arbeta på Ichiban Japan Expo 2008? Ansök då som personal eller sovsalsvakt på vår hemsida, mer info finns i avdelningen "Att jobba på Ichiban".

 

Missa inte ett helt nytt och unikt konvent! Boka din biljett till Ichiban idag!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

:D

 

För alla som är det minsta intresserade rekommenderar jag att registrera er på vårt forum. Varesig ni siktar på att komma eller inte är era åsikter livsviktiga!

 

www.domokai.se/boards/index.php

 

Dessutom kommer vi att befinna oss på plats på SFbokhandeln för att sälja biljetter och ge information den 29:e, så kom gärna dit <3

 

Om ni är sugna på ett konvent som jobbar hårt för att uppnå de högsta mysighetsnivåerna, kom till Ichiban! Hos oss är inte besökaren en anonym plånbok, vi finns ju till enbart för er! Så kom och låt oss ta hand om er (: Och ha kul tillsammans! <3

 

Jäd/Prinsen av kosmos - Besökarombudsmansbrigaden

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hej! Kan meddela nu att hemsidan har uppdaterats med massa information! Bland annat information om aktiviteterna som kommer förekomma under konventet.

 

Läs mer här!

 

Jag vill också tipsa om att den 29:e mars, kommer vi finnas på plats på SF-Bokhandeln i Gamla Stan, Stockholm! Mellan kl. 10-17 är ni hjärtligt välkommna att ställa frågor om Ichiban samt boka och betala biljetter! Vi hoppas att se just dig där! :]

 

 

 

 

Fast du får se till att serva alla stackars kunder som stod på kö bakom oss senast :)

 

Haha, ja! :> Jag kan försöka iallafall!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hej hej!

 

Nu har vi gjort några uppdateringar på sidan, framförallt att vi har lagt upp alla aktiviteter som vi kommer att hålla under konventet.

 

Läs mer här!

 

Vi kommer även att hålla till på Science Fiction Bokhandeln den 29 mars där ni kan boka och betala biljetter samt ställa frågor och annat. Ni är mycket välkomna att besöka oss där!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

*suck*

skulle säkert komma om allting inte låg så längt borta ;_;

 

ÄÄ simma till Gotland och sen tar du båten till nynäshamn så kan vi samm åka till flaskis så sover vi där över dagarna ^^

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

*suck*

skulle säkert komma om allting inte låg så längt borta ;_;

 

ÄÄ simma till Gotland och sen tar du båten till nynäshamn så kan vi samm åka till flaskis så sover vi där över dagarna ^^

haha, yeah right XD som om det skulle gå D':

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 weeks later...

Som det ser ut just nu verkar alla biljetter gå åt, och jag skulle nog inte räkna med biljettförsäljning i dörren. Vill man vara 100% säker på att få en biljett, så finns det fortfarande tid att boka och betala. (:

 

Information om ev. biljettförsäljning i dörren kommer i sådanafall lite senare, men nej, jag skulle inte hoppas för mycket på det.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...