Hoppa till innehåll
Anime.se

Maratonserier


Space Cowboy
 Share

Rekommenderade inlägg

Vad gäller serier med väldigt få avsnitt så har jag allt några i bakfickan!

 

FLCL är en tokig serie med tokiga karaktärer och tokig animation. Hanldar om en vanlig pojke som det börjar växa ut robotar ur pannan på, och då kommer det förbi en brud på en vespa och slår ihjäl robotarna med sin elbas. 6 avsnitt.

 

Eve no Jikan är ett lugnt sci-fi-drama i en ganska nära framtid där robotar som ser ut som människor har blivit vardag. En ung kille märker i sin husrobots logg att hon har smugit iväg ibland utan att berätta någon. Han bestämmer sig för att undersöka och hittar en krog med husregeln "Här inne ses robotar och människor som likar". 6 avsnitt. Finns även som långfilmversion med någon extra scen i.

 

Top wo Nerae: Gunbuster. Klassisk mechaserie där jorden är under attack från stora, utomjordiska monster. Handlar om den nya rekryten som måste lära sig att pilota en robot ordentligt. Uppföljaren Diebuster utspelar sig många år senare där mänskligheten möter ett nytt hot. 6 avsnitt var.

 

Dogs: Bullets & Carnage är något av en actionthriller. Är egentligen bara en adaption av prologen till en längre mangaserie som aldrig blev anime. En ny karaktär introduceras varje avsnitt. 4 avsnitt à 15 minuter varav en del är spännande och en del inte så värst.

 

Tetsuwan Birdy, orginalserien från 1996. Handlar om rymdpolisen Birdy som kommer till jorden för att leta reda på någon brottsling. Det fanns en kille också. Jag minns inte riktigt :psyduck:

Kampsportsaction med explosioner och kanske inte så mycket handling som det borde vara. 4 avsnitt à 30-40 minuter.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...