Hoppa till innehåll
Space Cowboy

Maratonserier

Rekommenderade inlägg

Hej alla shinobis och samurajer! Har en kompis som bor en bit bort så vi kan bara ses på helgerna. Behöver förlag på relativt korta animeserier man kan se från början till slut under den tiden (realistiskt sett). 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Vad gäller serier med väldigt få avsnitt så har jag allt några i bakfickan!

 

FLCL är en tokig serie med tokiga karaktärer och tokig animation. Hanldar om en vanlig pojke som det börjar växa ut robotar ur pannan på, och då kommer det förbi en brud på en vespa och slår ihjäl robotarna med sin elbas. 6 avsnitt.

 

Eve no Jikan är ett lugnt sci-fi-drama i en ganska nära framtid där robotar som ser ut som människor har blivit vardag. En ung kille märker i sin husrobots logg att hon har smugit iväg ibland utan att berätta någon. Han bestämmer sig för att undersöka och hittar en krog med husregeln "Här inne ses robotar och människor som likar". 6 avsnitt. Finns även som långfilmversion med någon extra scen i.

 

Top wo Nerae: Gunbuster. Klassisk mechaserie där jorden är under attack från stora, utomjordiska monster. Handlar om den nya rekryten som måste lära sig att pilota en robot ordentligt. Uppföljaren Diebuster utspelar sig många år senare där mänskligheten möter ett nytt hot. 6 avsnitt var.

 

Dogs: Bullets & Carnage är något av en actionthriller. Är egentligen bara en adaption av prologen till en längre mangaserie som aldrig blev anime. En ny karaktär introduceras varje avsnitt. 4 avsnitt à 15 minuter varav en del är spännande och en del inte så värst.

 

Tetsuwan Birdy, orginalserien från 1996. Handlar om rymdpolisen Birdy som kommer till jorden för att leta reda på någon brottsling. Det fanns en kille också. Jag minns inte riktigt :psyduck:

Kampsportsaction med explosioner och kanske inte så mycket handling som det borde vara. 4 avsnitt à 30-40 minuter.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Afro Samurai e grym, 5st längre avsnitt samt en långfilm som man lätt klämmer på en helg. Lite enklare handlingsmässigt men grymma fighting scener.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×