Hoppa till innehåll
Anime.se

World of Warcraft: Dreanei borde tillhöra Horde . . .


flaskis
 Share

Rekommenderade inlägg

Dreanei borde tillhöra Horde. Att de ogillar orcs räcker inte som skäl.

Nej, det handlar inte om det. Draenei kom till Azeroth och fann att människornas djupa tro på "The Light" var så inspirerande att de slöt samman sina styrkor med dem. Innan dess krashlandade dem nära night elfsen som hjälpte till dem att återhämta sig (samtidigt som de hjälpte de offer av night elfs som drabbades av deras krash)

 

Orcherna har de mindre problem med, eftersom de är en ras med djup tro på The Light, och har som ras alltid varit förlåtande mot sina gamla fiender. De förstår att orcherna var påverkade av högre krafter. Däremot, om en anledning finns så är det för blood elfs som de inte går hand i hand med The Horde, eftersom blood elfs har alltid för sina egna egon krigat med dem på senare tid.

Redigerad av Sceleris
Trådskaparen bortklippt på begäran.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nu tycker jag du romantiserar the horde lite väl mycket. Glöm inte att de i grund och botten är en hope blodtörstiga och onda jäklar.

Gå till the undercitys tortyrkammare om du förträngt det ;)

Nörd-spoiler

De jävlarna förrädde Horde ju!

 

Men seriöst, The Horde med Thrall som ledare är ju bara så awesome som det kan bli.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

belf, blev ju förråda av alliance först så varför de skulle vilja vara på hordes sida är en bra fråga, sen att Dreanei är på alliance sida är i sig lite märkligt då de mest är emot burning legion (teh über demons. aka corrupted dreanei och lite annat ont) och inte någon av de andra raserna, de hamnade väl på alliance sida mest för att de skulle vara balans mellan raserna, varken mer eller mindre. Själv tycker jag det är tur att dreanei inte tillhör horde då de är så förbaskat fula så det är synd om dem.

 

Och jo de forsaken är allierade med the horde för tillfället iaf, så vitt jag förstått så är det bara för att det underlättar för dem att jobba med sin plauge för att förinta allt levande + the Scourge.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

The Forsaken och Sylvanas i sig har då inga planer på att förråda The Horde, än mer som det ser ut nu.

 

Liten Spoiler

I Wrath of the Lich King skrider Varimathras och High Apothecary Putrid till verket och förråder Sylvanas tillsammans med The Horde. Detta är en plan som legat och väntat på att genomföras sen Varimathras beodrade sin bror Balnazzar att förstöra gamla Stratholme och det var även då han intog lite fin position inom The Scarlet Crusade. Sen följer massa ranom historier. Sägs inte så mycket, men man kan läsa den nya Ashbringer comicen samt sitta och lurka på wowwiki eller liknande.

 

Så med det vill jag säga att även om Sylvanas kanske tänkt sig utnyttja Horde och dess position i en allians, står hon troligtvis i en ganska stor skuld till Thrall just nu.

 

Och undrar man över Blood Elves kan det vara värt att läsa antingen på WoWs lore del på hemsidan (om den finns kvar) Eller här.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Anledningen till att draenei lierat sig med alliansen och blodalverna med horden har långt mycket enklare förklaringar än vad man kan få ut av själva sagan.

 

Det var underskott att hordspelare på de flesta servrar eftersom den stora mängd spelare som ville ha "snygga, sexiga figurer" inte hade något annat val än nattalverna. Blodalverna kom till som manga-esque sexay brawds och naughty boyz och så fick de en kaxig attityd somockså hjälpte på traven för de som behövde sig en puff i sånt.

 

På allianssidan satte de dit draeneier, troligtvis för att de var mest lämpade att vara shamaner, och troligtvis också för att balansera att allianssidan också skulle ha någon märklig humanoid och inte bara människor i ollika storlekar.

 

Det är fullkomligt uppenbart att detta var anledningen. Visst är det så att draeneierna var lierade med människorna tidigare också, men själva figurvalet för expansionen var baserad på meta-speldetaljer som obalans mellan grupperna.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 weeks later...
Slutade spela WoW då det kom fula blåa aliens in i spelet. Hatar den expansionen. Blå kossa och en skinny elf.. hallå? :shock:

 

AAAAAA VAR JUH HELT OKRISTLIGT! LIKSOM HALLÅ! DE FANNS JU INTEH TIDIGARE ELLEH SÅ!!oen

Och så blev det ju så overkligt!!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...