Hoppa till innehåll
Anime.se

Anime.se webdesign tävling!


Avathar
 Share

Rekommenderade inlägg

Hej på er!

 

Det har varit lite blandade känslor när det gäller utseendet på anime.se, och eftersom vi är allt utom omöjliga, så tänkte vi ge dig möjligheten att få anime.se precis som just du vill ha det. Är du grafiskt bevandrad, eller kanske rent av en slumrande webbguru som sitter och hänger framför skärmen? Då ska du naturligtvis vara med i vår tävling!

 

Uppgift - Ta fram en logotype och en komplett grafisk redesign av anime.se.

 

Krav - Logon ska passa in i designen men även kunna bära sig själv på t.ex. ett visitkort. Designen ska fungera med samtliga befintliga sidor, inklusive forumet, men även med en eventuellt kommande webbshop. Lämna gärna en tanke på de stackare som fortfarande sitter på modem och försök att göra det så snabbladdat som möjligt, tänk också på att designen skall fungera med nyheter på första sidan så att alla ser när det finns nya recensioner, events och artiklar(detta kommer att stå som nyheter när ngt sådant kommer)

 

Vi ser väldigt gärna att designen är ny och fräsh och inte ser ut som en kopia av anime.se som det är nu och att man inte har använt sig av copyrightskyddat material.

 

Pris - Vinnaren får en fri underdomän till anime.se (dindomän.anime.se), 3 POP mailadresser och en valfri Anime DVD film(med vissa undantag beroende på om vi kan skaffa fram den).

 

Skicka in era bidrag till info@anime.se senast söndagen den 22:e augusti. Vi förbehåller oss rätten att använda (eller inte använda) insänt material i marknadsföringen av anime.se. Har du frågor så postar dem i denna tråd.

 

Lycka till önskar Anime.se teamet!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

dumbom, du skall inte skriva någon html-kod alls (och om man ser på koden ser det knappast ut som om tomas har skrivit något själv, snarare använt något program och hämtat gratiskod-- well well, back to topic)

måla bara upp hemsidan som du vill att den ska se ut, spara den i jpg eller png o skicka in den.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
  • Skapa nytt...