Hoppa till innehåll

Vi har nu en wiki! Kolla tråden!

Dlatch

Serier som inte håller måttet till OP

Rekommenderade inlägg

Har ni upplevt detta? Jag har, massor av gånger. Senaste var SAO II, när jag såg OP't så var det über fistpump osv. Sedan blev man besviken...

 

Fyll på!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Jag måste säga att det är lite av en svår fråga, det finns många serier som jag har sett som gett mig en bra känsla när jag börjat titta på dem men som sedan inte (enligt mig) hållit måttet rakt igenom. 

 

Senast som jag tänker på är Darker Than Black som jag fick känslan av att den skulle vara bra mycket mer välproducerad än vad den var. Sen är det en väldigt personlig åsikt som säkert många inte håller med om. 

 

En annan serie som jag tänkt samma sak om är Owari No Seraph.

 

Det är två som jag tänker på rent spontant. Men sen är jag den typen av tittare som ser OP en gång och sen hoppar över den (varje minut räknas när man ska trycka in så många avsnitt som möjligt på en kväll! :) ). One Punch Man introt undantaget.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

För mig är det tvärtom. Min stil är så unik nog att deras OP passar bra ihop med serien. Sen så är det flera av mina favoritserier som har lågmälda och/eller lättglömda intron som inte påverkar seriens kvalité. Fate/Stay Nights första opening är ett exempel, fastnade aldrig för den låten men serien är så bra.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×