Hoppa till innehåll
Genma

Your Name på svensk bio

Rekommenderade inlägg

Som en del kanske redan vet går Makoto Shinkais film "Your Name" upp på biograferna på onsdag denna veckan. I ett mejl från SF svara de på frågan om var de planerar att visa den, och på vilka språk:

Preliminärt kommer Your Name vid premiären 170412 att gå upp med japanskt tal i Stockholm och Göteborg.

 

Med svenskt tal är tanken att dessa städer får filmen 12/4: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås, Karlstad, Örebro och Umeå.

I Uppsala visas filmen även på Fyrisbiografen, både på japanskt samt svenskt tal. Det kan alltså vara värt att hålla koll på lokala, oberoende biografer ifall SF inte visar den på önskat språk i ena egna stad.

 

(Ifall det redan finns en nyhet om detta ber jag om ursäkt på förhand. Jag sökte innan jag postade, men hittade inget.)

  • Uppröstad 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

De miljoner av oss som inte riktigt kan åka till våra två största städer får hoppas på lokalare oberoende biografer. Faktiskt har jag en bio inom körhåll, i Boden, som ska visa den textad! Hurra för Folkets hus-biografer! (Bu åt SF!)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Den kommer att visas i en stad där jag bor. Vilket är Linköping. Jag är dock lite velig om huruvida jag ska se filmen eller ej. Jag har rent generellt svårt för regissörens filmer. Men det är klart, den här kan ju för den delen vara filmen som bevisar motsatsen och jag är inte heller direkt bortskämd med att se anime med originaltal med tillhörande väl utförd svensk undertext på en biograf i min omedelbara närhet. Så ja, man borde kanske se den på bio trots allt. ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×