Hoppa till innehåll
Anime.se

Fansub avdelning


Rekommenderade inlägg

F) Fansubs, DVD-rippar, Scanlations och annat olagligt

 

Posta inte länkar till webbsidor där man kan ladda hem piratkopierade filmer och serietidningar. Detta gäller även webbsidor som uppmanar till nedladdning alternativt erbjuder länkar till dylika webbsidor, fildelningsnätverk, hubbar och liknande. Anime.se's officiella policy är att inte tillhandahålla, uppmuntra eller underlätta nedladdning eller distrubition av piratkopierade filmer, TV-serier och serietidningar.

 

Hur man än ser på fansubs (oavsett ifall de blivit licenserade eller ej) så bryter de mot WTO TRIPS avtalet. Sen så diskuteras det redan serier som enbart finns som fansubs i Anime forumet. Men att uppmuntra nerladdning är något vi strävar emot.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Finns det inget utrymme för de som sprider endast översättningarna och inte digitala videofiler?

 

Det vore trevligt, och så länge moderatorerna håller ett extra öga på ett sådant forum tror jag det skulle fungera utmärkt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Denna tråd stängs då det inte finns några planer för en "fansub avdelning".

 

Skulle gärna vilja ha en avdelning för folk som vill diskutera fansubs eller kanske göra en svensk fansub (hopp!!!).

 

Okej, men om man bara diskutera skälva översättningen och inte ger ngra länkar överhuvudtaget?!

 

Diskussioner kring översättningar kan göras i Anime forumet eller forumet Upphovsmakare. Då det inte är upphovsmakarna som översätter det utan de som licensierar animen så stämmer det inte 100% överrens med det ni vill ha men då ett fansubs forum inte kommer att komma så är det bättre än inget.

 

Om det mot all förmodan dyker upp ÄNNU ett forum så kan jag säga det redan nu att det kommer antagligen vara ett forum vi har slagit ihop med ett annat för att minska antalet totala forum på sidan.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Share

×
×
  • Skapa nytt...