Hoppa till innehåll
Anime.se

"Animemer", Roliga bilder & videos!


Soverejn
 Share

Rekommenderade inlägg

Här får du posta roliga bilder och gifs som är Anime, Manga, Japan eller forum relaterade. Du får även skapa egna memer, ragecomics eller bildserier och posta här. Bilder eller memer från spel, filmer eller TV-serier är tillåtet så länge de har någon form av relation till Japan, Anime, Manga eller vårat Forum. Du ska helst inte ha någon text med alls i dina inlägg (förutom bild titeln) och du får inte heller svara på andras inlägg.

 

2017 EDIT:  Då internet varit väldigt generös med dessa typer av kortare "meme-klipp" den senaste tiden så tänker jag att denna tråd även kan vara en bra samlingstråd för videoklipp. Jag öppnar därför nu för att slänga in kortare videos. Ni får avgöra lite själva men det här är väl inte tråden för att länka till 20 minuter långa abridged avsnitt eller 10 minuters reaktion rant videos eller vad man kan tänka sig. Så alltså "kortare" videoklipp som är Japan eller Anime relaterade. Tänk på att inte spoila viktiga plot detaljer, dölj dom märkt med "SPOILER" isåfall. 

 

Tanken är att man ska kunna scrolla och se på så mycket ögongodis som möjligt utan att behöva läsa igenom gamla diskussioner!

 

Om du postar något som spoilar någon viktig del i en handling för Anime, Manga, Film, Spel eller Tv-Serie så måste du gömma den och berätta kortfattat vad den spoilar. T.ex. såhär: Ex. Spoilar en viktig detalj om "Kakashi" i Animen "Naruto"

spoler-spoler-everywhere-lol-naruto.jpg

 

Du skall även dölja bilder som anses för stötande, T.ex. vissa scener ur vissa Ecchi-animes kan anses för stötande. Och dem skall du gömma och beskriva med "18+" samt Animen's / Mangan's namn. Detta är upp till er själva att avgöra, om jag ser något jag tycker är för stötande så kommer jag att be er att antingen dölja bilden eller så kommer jag ta bort den.

 

Jag blev inspirerad av Schiffers bildtråd som dött ut och jag skulle vilja skapa en liknande tråd i lite ny riktning. Tanken är att denna tråd skall efterlikna 9gag. Detta är ett initiativ jag hoppas ska uppskattas av oss alla här på Anime.se. Detta är väl ingen forumlek direkt så jag tycker den passar bra under forumindelningen "Allmänt". Ungefär som "Den Stora Youtube-tråden"

 

 

REGLER:

LÄS DETTA INNAN DU POSTAR I TRÅDEN!

 

Det är absolut förbjudet att svara i tråden på någon annans post och fylla denna tråd med en massa text, Rösta upp eller Rösta ned istället! Eller skriv i din statusuppdatering hur mycket du skrattade åt "Sceleris" senaste bilder. Eller så kan du skriva i Diskussionstråden för just denna tråd! Undrar du från vilken anime bilden kommer så kan du även fråga där!

 

 • Spoila inte! (Dölj och beskriv)
 • Skriv inte! (Förutom bildtitlar)
 • Dubbelpostning är förbjudet! (Gå igenom de senaste 10 sidorna innan du postar dina bilder)
 • Posta främst anime/manga eller Japan relaterade saker! 
 • Om du vill så får du ha en titel ovanför varje bild. (Standard färg och storlek (14), MAX EN RAD!)

 

 

Inläggs exempel:

tumblr_mmokh0EqJ01riv3sao1_500.jpg

subs.jpg0.jpg

 

Scrolla och njut! \(^~^)/

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 • 2 weeks later...
 • 2 months later...
 • 1 month later...
 • 3 months later...
 • 1 month later...
 • 3 months later...
 • 3 weeks later...
 • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share

×
×
 • Skapa nytt...