Hoppa till innehåll
Anime.se

Vilken anime karaktär liknar er personlighet bäst?


qurion
 Share

Rekommenderade inlägg

  • Svar 91
  • Skapad
  • Senaste svaret

Toppskribenter i detta ämne

Kan inte komma på någon själv men någon kanske kan göra det åt mig?

 

Finns det nån karaktär som är: Flummig, Har en dålig humor (ibland förvånansvärt bra), långhårig (pengarna som går till manga måste ju tas ut på nåt, i detta fallet frisören), ibland allvarlig (oftast tvärtom), anser att allt går att skämta om, kan ibland vara ovanligt insiktsfull (jo men!), hatar i princip alla fysisk aktivitet men gillar av någon mystisk anledning att cykla till en annan kommun bara för att köpa dricka, slapp, ogillar skolan eftersom uppgifterna inte är kul (gäller inte so), är en... hmmm allmänt mystisk typ. Ljuga kan jag inte heller, jag drar på mungiporna när jag försöker.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag antar att jag skulle likna mig själv med Vegeta... Det är den enda jag kan komma på just nu. Alltid ute efter att slåss, tävla och att uppnå perfekt styrka och kondition.

Men, Vegeta tar inget ansvar, han skiter i allt utom träning, och han slår sin väg igenom allt. Det gör inte jag... Men han är en kandidat eftersom delar av hans personlighet liknar min... speciellt i GT serien, DÅ han TAR ansvar.

 

Annars har vi ju Anji i Rurouni Kenshin. Han är stark, religös och ansvarsfull. Han tar sitt straff och han klagar inte. Han tränar hårt och är ödmjuk... där föll det. Jag är INTE ödmjuk

 

Hmm, det börjar bli ont om karaktärer... Men kanske Kazuma i Scryed. Han är också viljestark, och han är inte riktigt ansvarsfull för mer än det han tror på. Och jag tror på en utbildning och på mina intressen. Och jag älskar att slåss. Så han kommer nog närmast hitills. Han är dålig på ödmjukhet men han blir lätt arg.. Som jag... Fast ändå inte. Jag blir arg lätt, men jag kan kontrollera mig med sarkastiska kommentarer eller en serie av nedlåtande påståenden.

 

Så.. kanske Amon i Witch Hunter Robin? Han är lite dyster, mystik och har inte förklaringar för allt. Han är kall, men kan skämta... Fast... Han är smart. Jag är inte så smart, jag ligger bara just på medelgränsen... därikring... Fast om man lägger till seg...

 

Naruto kanske? Eller.. Naaah.. Han är för glad för att det skulle kunna vara jag...

 

KIBA! I Wolf's Rain. Det är nästan perfekt... Han är stolt, arrogant, självsäger, viljestark, full med mod ansvar och han är inte alltid snart, Han lägger stor vikt i vänner och är en neturlig ledare. Han är inte ödmjuk men han vet vad han vill och blir starkare för att nå sitt mål... Han är mystisk och ändå vänlig ibland. He's mine...

 

Eller det närmaste jag kommer i alla fall..

 

Rockman: Ja, jag och Foppa var ute och sprang idag... Det kändes rätt så skönt att träna lite...

Det är skönt att veta att vissa börjar ta ansvar igen för att rätta till sitt liv.. Men jag börjar bli allvarligt orolig över dig...

Krya på dig................

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ja, Nekki Basara ligger väll närmast till hand. Utom fysiken. Men då man väll bestämt sig för något så gör man det. Oavsett vilka som kommer iväggen för en.

 

Tjejer flockas runt en, man bryr sig inte, förutom om få speciella.

Sedan skiljer sig håret, har inte riktigt så långt och utstickande hår som han har.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ja, Nekki Basara ligger väll närmast till hand. Utom fysiken. Men då man väll bestämt sig för något så gör man det. Oavsett vilka som kommer iväggen för en.

 

Tjejer flockas runt en, man bryr sig inte, förutom om få speciella.

Sedan skiljer sig håret, har inte riktigt så långt och utstickande hår som han har.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

kan inte tyvärr inte så många anime-figurer men jag sitter vid datorn 100% när ja är ledig och inte sover...har kort minne...typ 3 sek...(ikkari g0es goldfish)=), har kort tempament, blir sur för småsaker... är trevlig när ja är glad (inte så konstigt) och kan bli förbannat elak när ja e sur...tror inte det va mer..=)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ingen som kunde hitta nån till mig? :( Nåja, ni kan stryka cyklingen nu för ett tag i alla fall. Jag bröt nyckelbenet igår (Fredag). Gissa vad, det var när jag ramla ifrån cykeln! Lite tufft är det endå, jag har aldrig brutit något förut och jag slipper gympan XD

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hmm, jag ser lite Nami från OP i mig (Manlig dåra) och även en hel del Shinji från NGE... En blandning där ngnstanns. Typ Shinji inombords och Nami på utsidan. Fast ibland kan jag sätta mina känslor på utsidan också.

Så det blir ngn typ av blandning.

Samtidigt så är jag lite arrogant och kan låta överlägsen. Tror det kallas Besserwisser... Fast bara IBLAND, måste påpekas. Jag är ingen jävla(!/"#)/(!"# :D

 

Fan det e svårt att hitta ngn, men en del av Sanjis kylighet när det gäller lowlifes, och kanske lite Takuto från Fullmoon wo Sagashite... Eller en hel del Takuto faktiskt... Vänta lite. En del Spike från CB också... Ahh SUck =)

 

Svårt!

Jare Jare :D

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det skulle vara kul att hitta nån karaktär som passar in på mig, men jag brukar ändra personlighet ofta nuförtiden. Det kallas väl för puberteten.. :) Fast jag älskar iallafall att skratta, och att få andra att skratta gillar jag också. Jag är väldigt energisk och galen när jag är med kompisarna, men annars är jag lugn och allvarlig. Har också en vild fantasi och tycker att the real world e jäkligt tråkig.

Naruto o Shinji (NGE) kanske? Någon annan karaktär som passar?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne…

×   Inklistrat som formaterad text.   Klistra istället in som oformaterad text

  Endast maximalt 75 uttryckssymboler tillåts.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder med URL.

 Share


×
×
  • Skapa nytt...