Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Soverejn

Charlotte

Rekommenderade inlägg

74683.jpg

 

Jag vill gärna veta vad ni tycker om charlotte för hittills så har den överträffat mina förväntningar med hästlängder!! Charlotte var den animen som jag trodde skulle vara sämst utav dom jag kollade på från denna säsongen, men det är nog mycket möjligt att den knuffar ner Gangsta på andra plats för min del. Jag kan bara undra hur den kommer att sluta med bara 2 avsnitt kvar. 

 

Den får hela 30 av 39 möjliga soverejn-bananer.

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Jag hade ganska ok förväntningar på Charlotte. 

Men kan säga att den är riktigt mycket bättre och gillar den skarpt. Det är en riktigt bra balans av komiska inslag och även mycket allvar. Men säger precis som Soverejn, undrar hur det hela ska sluta med 2 avsnitt kvar.

Så som det känns nu och hur serien har utvecklat sig själv så känns det lite som att 2 avsnitt är lite för lite för att få ett "riktigt" slut.

Hoppas lite på att det ska bli en säsong 2 och att de får till ett helt okej slut med en liten liten cliffhanger i slutet kanske  :happydrop:

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Såg just första avsnittet. En Jun Maeda-serie utan musik?!

 

Vidare tror jag min CCCP måste ha blivit gammal. Massor av lagg och pixelering.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Den här hade lovande potential tyckte jag och började bra, men sen gick Jun vilse i alla sina idéer och det blev Heinz-effekten. Allt på en gång och det blev en enda röra du inte orkade hålla koll på. Karaktärerna var stereotypa kopior av sådana vi redan sett och även om det var rätt underhållande bitvis så är det långt ifrån vad jag hade förväntat mig av skaparen av Angel Beats. Istället för att utvecklas som skapare så har han mer invecklats. Nåja, bättre lycka nästa gång. Serien var ju snygg och jag led inte av att se den, men den hade kunnat vara SÅ mycket bättre om de gett den två säsonger direkt och tagit sig tid att utveckla karaktärer och plotten lite mer. Kanske var det budgeten som tröt? Vad vet jag? :happydrop:

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Hörni, jag tror jag börjat repa mig. Smällde till med 3-4 serier på kort tid nyligen (efter att kollat på max två de senaste tre åren) och hade riktigt roligt. Och trots att en av dessa serier var Charlotte. För jag kan bara tyvärr instämma i det Ebhen skriver ovanför, det var en riktigt frustrerande tågkrasch utan förmildrande omständigheter. Maeda, bliv vid din läst (och utveckla smyg-smuttiga gråtvisualnoveller för pc).

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sajter

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt community. Det är enkelt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

×