Hoppa till innehåll
Anime.se

Anime.se Anime Awards 2009: Nomineringsfas


Meatrose
 Share

Rekommenderade inlägg

ntLgR.png

 

Gott nytt år!

 

Vi har stapplat in i 2010 och lämnat 2009 bakom oss. Hoppas att alla som läser detta fick ett bra slut på året. Nu är det ändå som så att trots att vi i kalendern har lämnat 2009 har vi en del saker kvar att göra. Att blicka framåt är alltid bra men enligt mig är det hög tid att vi även blickar tillbaka och utvärderar animeåret 2009. Ni som har varit med förr vet vad det handlar om men för att tala klarspråk; det har blivit dags att dra igång Anime.se Anime Awards 2009, eller "A3 2009".

 

Till förra årets upplaga av A3 gjorde vi en del ändringar i upplägget. Vi tyckte att A3 2008 fungerade väldigt bra och det verkade på er som om ni höll med. Det kändes därför överflödigt att introducera några större förändringar. Varför ändra på ett vinnande koncept?

Liksom förra året inleds nu den första fasen - nomineringsfasen. Den kommer fungera likadant i år och precis som i fjol pågår den under hela januari månad. Den här tråden är till för att man ska kunna nominera titlar som fallit en i smaken, samt för att man naturligtvis ska kunna få en massa tips på serier, filmer och OVAs som man har missat under 2009. Trots att jag hade sett väldigt mycket inför förra upplagan av A3 fick jag genom nomineringsfasen hjälp att hitta ett par titlar som jag i slutändan faktiskt röstade på.

 

För att nominera en eller ett gäng titlar behöver man inte göra något invecklat. Det räcker med att nämna titeln i den här tråden och ni behöver alltså inte ställa upp något pretentiöst som liknar ett nomineringsformulär. Man nominerar inte en viss serie till en viss kategori, nämner man seriens namn i den här tråden så hamnar den i omröstningsdatabasen lagom till omröstningsfasen. Tillhörande karaktärer, japanska röstskådespelare och produktionsbolag hänger med automatiskt och kommer därmed kunna röstas på i kategorier som Bästa Manliga/Kvinnliga Karaktär, Bästa Röstskådespelare och Bästa Studio. Seriernas namn räcker med andra ord.

 

Dessa är de aktuella kategorierna:

 

  • Bästa Komik
  • Bästa Action
  • Bästa Drama/Romantik
  • Bästa Handling
  • Bästa Manliga Karaktär
  • Bästa Kvinnliga Karaktär
  • Bästa Röstskådespelare
  • Bästa OP/ED
  • Bästa Ljudspår
  • Bästa Visuella Prestation
  • Bästa Produktion & Regi
  • Bästa Studio
  • Bästa Karaktärsdesign
  • Bästa Nykomling
  • Bästa Anime

 

Kom ihåg att ni inte behöver nominera vissa titlar till vissa kategorier. Är en anime nämnd i tråden, med andra ord nominerad, så ligger den i databasen när det blir dags för omröstning.

 

Vilka titlar får vara med och tävla?

 

Reglerna är tämligen enkla. De ändrades inför förra årets upplaga av A3 och vi har inte kunnat komma på något som skulle kunna förbättras och/eller förenklas. Det som krävs för att en titel ska få vara med och tävla i A3 2009 är att den kom till sitt slut någon gång under aktuellt år. Det spelar ingen roll vilket år utgivningen inleddes. Kom det sista avsnittet under 2009? Bra, då får den vara med. En enkel tumregel.

 

  • Om det rör sig om en TV-sänd serie gäller det att sista avsnittet verkligen gick i TV under 2009.
     
  • Rör det sig om en OVA gäller det att den avslutande DVD/BD-volymen släpptes under 2009.
     
  • Rör det sig om en webbdistribuerad titel (exempelvis Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu) gäller det att sista avsnittet gjordes tillgängligt under 2009.
     
  • Rör det sig om en biofilm gäller datumet då filmen lanserades på DVD och Blu-Ray då det är först i det stadiet som vi generellt sett kan ta del av materialet. Detta är ett svenskt community och extremt få av oss är så pass lyckligt lottade att vi har möjlighet att se någon av dessa filmer i en japansk biosalong.
     
  • För kategorin Bästa Nykomling gäller det dock att utgivningen inletts under 2009 och att serien inte avslutades under samma år.

 

Jag hoppas att reglerna uppfattas som klara och tydliga. Vi kan ta ett exempel, nämligen en serie som ligger och släpar i något som kan uppfattas som en gråzon - Bakemonogatari. Seriens 12 första avsnitt visades i japansk TV under 2009 men de tre sista avsnitten distribueras digitalt via Internet. De två sista avsnitten släpps under 2010 och Bakemonogatari kan därför endast tävla i kategorin "Bästa Nykomling". Hade de tre sista avsnitten varit som en OVA(ONA) hade det rört sig om en separat titel och då hade de tolv TV-avsnitten räknats som en separat serie varpå dessa hade fått tävla i samtliga kategorier som vilken 2009-serie som helst. Så är dock inte fallet, seriens sista "arc" består nämligen av fem delar; avsnitt 11-15.

 

Om ni har några frågor går det bra att ställa dem här i tråden. Liksom förra året är det jag och Sceleris som anordnar A3 och skulle ni känna för att ställa någon fråga till oss utan att posta den här i tråden går det även bra att kontakta oss via MSN, mIRC (#anime.se @ Rizon) eller PM-funktionen här på anime.se. Tänk dock på att andra personer kan gå i samma tankar som just du och därför kan det vara bäst att ställa frågan direkt i tråden varpå svaret blir tillgängligt för alla.

 

Mycket nöje!

 

Att registrera sig på forumet är lika lätt som det är snabbt avklarat. Både du och dina åsikter om animeåret 2009 är hjärtligt välkomna.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Maria-sama ga Miteru Season 4

Kemono no Souja Erin

Hetalia Axis Powers 1

Ristorante Paradiso

Higashi no Eden (Eden of The East)

Aoi Hana (Sweet Blue Flowers)

Zan Sayonara Zetsubou Sensei

Spice and Wolf II

Tokyo Magnitude 8.0

Aoi Bungaku (Blue Literature)

Kuchu Buranko (Trapeze)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Avslutade:

Basquash!

CANAAN

Cencoroll

Darker than BLACK - Ryuusei no Gemini

Dogs: Bullets & Carnage

Hatsukoi Limited

K-ON!

Pandora Hearts

Phantom ~Requiem for the Phantom~

Valkyria Chronicles

White Album

Nykomlingar:

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Letter Bee

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ska man nominera figurer och röstskådespelare också?

Vi kan säga så här:

Nominera en animé, så kommer du att kunna rösta på de viktigaste rollfigurerna (huvudrollerna samt ett urval av birollerna) i den animén. Varje direkt eller indirekt nominering av en rollfigur leder till att dennes röstskådespelare blir nominerad (men inte vice versa). Och varje nominering av en animé leder till att dess produktionsstudio blir nominerad (men inte vice versa).

 

Alltså, det kan räcka med att nominera bara animéer. Vi kan emellertid komma att missa någon eller något -- det rör sig om ganska mycket manuellt datasamlingsarbete --, så den som vill vara säker på att favoriterna kommer med får gärna nominera dem här. Om det senare skulle saknas någon viktig rollfigur, röstskådespelare eller produktionsstudio under omröstningsperioden så kan man kontakta oss, så kan vi lägga till dem då.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Avslutade

Kemono no souja erin

Phantom ~Requiem for the Phantom~

Darker than BLACK - Ryuusei no Gemini

CANAAN

K-ON!

Pandora Hearts

 

nykomling:

Isekai no Seikishi Monogatari

 

 

Ska man uppdatera sitt inlägg om man kommer på fler eller ska man posta ett nytt? vad blir enklast för administrationen?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Förra året nominerade väl du alla serier som sänts under det gågna året? Är det inte bara att rulla i samma liga detta året? För jag kände att jag la ner onödigt mycket tid på en grej som inte spelade någon roll.

Jag sammanställde en lista på allt som var giltigt, men jag nominerade dem inte. Men jag nominerade typ allt jag var ens lite intresserad av, vilket jag inte har tänkt göra i år eftersom det blev så jäkla mycket extraarbete att samla ihop rollfigurer och röstskådespelare -- tänka sig att det är flera tusen aktiva röstskådespelare varje år. :P

 

Animéer som ni kan nominera.

Spoiler
Observera att listan inte är perfekt: det kan finnas sådant där som inte hör dit, och det kan saknas sådant som hör dit. Men det fungerar åtminstone som en påminnelse om vad som sänts.

 

Animéer som slutat 2009.

Spoiler
07-Ghost

11eyes

8-gatsu no Symphony: Shibuya 2002-2003

Afro Samurai Resurrection

Akikan!

Aoi Bungaku Series

Aoi Hana

Aoi Hitomi no Onna no Ko no Ohanashi

Asu no Yoichi!

Asura Cryin'

Asura Cryin' 2

Asylum Session

ATASHIn'CHI

Basquash!

Baton

Battle Spirits: Shounen Toppa Version

Blue Dragon: Tenkai no Shichi Ryuu

Bokura no Saibanin Monogatari

Bounen no Xamdou

Buddha Saitan

Canaan

Candy Boy: Nonchalant Talk of the Certain Twin Sisters in Daily Life

Casshern Sins

Cencoroll

Chi's Sweet Home: Atarashii Ouchi

Chou Gekijouban Keroro Gunsou: Gekishin Dragon Warriors de Arimasu!

Clannad After Story

Cobra The Animation: The Psychogun

Cobra The Animation: Time Drive

Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 Special Edition: Zero Requiem

Crayon Shin-chan: Otakebe! Kasukabe Yasei Oukoku

Darker than Black: Ryuusei no Gemini

D.C.if: Da Capo if

Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark

Doraemon: Shin Nobita no Uchuu Kaitakushi (2009)

Druaga no Tou: the Sword of Uruk

Eiga Precure All Stars DX: Minna Tomodachi - Kiseki no Zenin Daishuugou

Eve no Jikan

Examurai Sengoku

Fight Ippatsu! Juuden-Chan!!

Fight Tension TV

First Squad: The Moment of Truth

Fresh Precure! Omocha no Kuni wa Himitsu ga Ippai!?

Fumiko no Kokuhaku

GA: Geijutsuka Art Design Class

Gegege no Kitarou (2007)

Gekijouban Duel Masters: Lunatic God Saga

Gekijouban Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners

Gekijouban Munto Tenjoubito to Akutobito Saigo no Tatakai

Gekijouban Naruto Shippuuden: Hi no Ishi o Tsugu Mono

Gekijouban Penguin no Mondai: Shiawase no Aoi Tori de Go-Pen-nasai

Gekijouban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus - Choukoku no Jikuu e

Gekijouban Yatterman: Shin Yattermecha Osu gou! Omocha no Kuni de Dai Ketsudan da Koron

Genji Monogatari Sennenki

Ginga Tetsudou 999: Diamond Ring no Kanata e

Goku Sayonara Zetsubou Sensei

Golgo 13

Guin Saga

Hajime no Ippo: The Fighting - New Challenger

Hatsukoi Limited

Hayate no Gotoku!!

Hayate no Gotoku!! OVA

Higashi no Eden

Higashi no Eden: Soushuuhen Air Communication

Higurashi no Naku Koro ni Rei

Himitsu Kessha Taka no Tsume Countdown

Hipira-kun

Hoshi ni Negai o

Hottarake no Shima: Haruka to Mahou no Kagami

Hyakko Extra

Ichigo Mashimaro encore

Jigoku Shoujo Mitsuganae

Jungle Taitei: Yuuki ga Mirai o Kaeru

Kampfer

Kanamemo

Kanokon: Manatsu no Daishanikusai

Kawa no Hikari

Kemono no Souja Erin

Kemono to Chat

Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season

Kidou Senshi Gundam 00 Special Edition I - Celestial Being

Kidou Senshi Gundam 00 Special Edition II - End of World

Kidou Senshi Gundam MS IGLOO 2 Juuryoku Sensen

Kigurumikku V3

King of Thorn

Kin'iro no Chord: Secondo Passo

Kirarin Revolution

Kodomo no Jikan: Ni Gakki

K-On!

Konnichiwa Anne

Kotonakare Hero Gingerman

Koukaku no Regios

Koukyoushihen: Eureka Seven - Pocket ga Niji de Ippai

Kurogane no Linebarrels

Kurokami The Animation

Kuroshitsuji

Kuuchuu Buranko

Kyou Kara Maou! - 3rd Series

Kyou no Go no Ni (2009)

Layton Kyouju to Eien no Utahime

Live On Cardliver Kakeru

Lupin Sansei vs Meitantei Conan

Mahoromatic: Tadaima Okaeri

Mahou Sensei Negima!: Shiroki Tsubasa Ala Alba

Mai Mai Shinko to Sennen no Mahou

Major 5th Season

Maria Holic

Maria-sama ga Miteru 4th

Meitantei Conan: 10 Nengo no Stranger

Meitantei Conan Magic File 3: Shin'ichi to Ran Mahjong Pai to Tanabata no Omoide

Meitantei Conan: Shikkoku no Chaser

Michiko to Hatchin

Minami-ke Betsubara

Minami-ke Okaeri

Miracle Mimika

Miracle Train: Ooedo-sen e Youkoso

Miyamoto Musashi: Souken ni Haseru Yume

Naruto: The Cross Roads

Natsu no Arashi!

Natsu no Arashi! Akinai-chuu

Needless

Negibouzu no Asatarou

Net Ghost Pipopa

Ningen Shikkaku: Director's Cut Ban

Nodame Cantabile OVA

Nogizaka Haruka no Himitsu: Purezza

Nyan Koi!

Nyoroon Churuya-san

Onegai My Melody Kirara

One Outs

Ookami to Kohaku-iro no Yuuutsu

Ookami to Koushinryou II

Pandora Hearts

Pattenrai!! Minami no Shima no Mizu Monogatari

Phantom: Requiem for the Phantom

Piece

Pikachu no Kirakira Daisousaku!

Princess Lover!

Puchi Eva: Evangelion@School

Pyu to Fuku! Jaguar: Ima, Fuki ni Yukimasu

Queen's Blade: Gyokuza o Tsugu Mono

Queen's Blade: Rurou no Senshi

Red Line

Ride Back

Ristorante Paradiso

Saki

Sasameki Koto

Seiken no Blacksmith

Seitokai no Ichizon

Sengoku Basara

Senjou no Valkyria: Valkyria Chronicles

Seto no Hanayome OVA

Shangri-La

Shikabane Hime: Kuro

Shin Koihime Musou

Shinkyoku Soukai Polyphonica Crimson S

Shin Mazinger Shougeki! Z-Hen on television

Shoujo Fight: Nora Inu-tachi no Odekake

Shugo Chara!! Doki

Skip Beat!

Slap Up Party: Arad Senki

Slayers Evolution-R

Sora no Manimani

Sora no Otoshimono

Sora o Kakeru Shoujo

Sora o Miageru Shoujo no Hitomi ni Utsuru Sekai

Soukou Kihei Votoms: Pailsen Files - Gekijouban

Soul Eater

Souten Kouro

Stitch!

Street Fighter IV: Arata naru Kizuna

Sugar Bunnies Fleur

Summer Wars

Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (2009)

Switch

Taishou Yakyuu Musume

Tales of the Abyss

Tales of Vesperia: The First Strike

Tayutama: Kiss on my Deity

Tears to Tiara

Tengen Toppa Gurren Lagann Kirameki Youko Box: Pieces of Sweet Stars

Tennis no Ouji-sama: Zenkoku Taikai hen - Final

Tentai Senshi Sunred

Tetsuwan Birdy Decode 2

Tetsuwan Birdy Decode: The Cipher

TO

Toaru Majutsu no Index

To Heart 2 ad Plus

Tokyo Magnitude 8.0

Tonari no 801-chan R

Toradora!

Toriko

Tsubasa Shunraiki

Tytania

Uchurei!

Umi Monogatari: Anata ga Ite Kureta Koto

Umineko no Naku Koro ni

Usaru-san

Usavich

Utsurun Desu.

Viper's Creed

Weiss Survive

White Album

White Album 2nd Season

xxxHOLiC Shunmuki

Yatterman Remake

Yes! Precure 5 Go Go!

Yoku Wakaru Gendai Mahou

Yona Yona Penguin

Yume wo Kanaeru Zou

Yurumates

Zan Sayonara Zetsubou Sensei

Zettai Karen Children

Zettai Shougeki: Platonic Heart

Zoku Natsume Yuujinchou

 

Animéer som börjat men inte slutat 2009.

Spoiler
Abunai Sisters: Koko & Mika

AIKa Zero

Akikan! OVA

Aki Sora

Anyamal Tantei Kiruminzoo

Bakemonogatari

Battle Spirits: Shounen Gekiha Dan

Cheburashka Arere?

Chinyuuki: Tarou to Yukai na Nakama-tachi

Cookin' Idol Ai! Mai! Main!

Cross Game

Denpa Teki na Kanojo

Dragon Ball Kai

Elementhunters

Fairy Tail

Fuyu no Sonata

Gokujou!! Mecha Mote Iinchou

Gokyoudai Monogatari

Hagane no Renkinjutsushi (2009)

Hanasakeru Seishounen

Hetalia: Axis Powers

Higepiyo

Inuyasha Kanketsu-hen

Isekai no Seikishi Monogatari

Jewelpet

Kaidan Restaurant

Kiddy Girl-and

Kimi ni Todoke

Kotatsu Neko

Kupuu!! Mamegoma!

Kuruneko

Mahou Sensei Negima!: Mou Hitotsu no Sekai

Mainichi Kaa-san

Marie & Gali

Metal Fight Beyblade

Ontama!

Rose O'Neill Kewpie

Saint Seiya: The Lost Canvas - Meiou Shinwa

Seito Kaichou ni Chuukoku

Shugo Chara Party!

Stitch! Itazura Alien no Daibouken

Tamagotchi!

Tatakau Shisho: The Book of Bantorra

Tegami Bachi

Tennis no Ouji-sama OVA Another Story: Kako to Mirai no Message

Tentai Senshi Sunred 2

Toaru Kagaku no Railgun

Weiss Survive R

Yume-iro Patissiere

Zan Sayonara Zetsubou Sensei Bangaichi

Fresh Precure!

Isshoni Training

Kobato.

Charady no Joke na Mainichi

To Love-Ru OVA

Utawarerumono OVA

Renzoku Ningyou Katsugeki: Shin Sanjuushi

Shakugan no Shana S

Halo Legends

Tales of Symphonia The Animation: Tethe'alla Hen

 

Ska man uppdatera sitt inlägg om man kommer på fler eller ska man posta ett nytt? vad blir enklast för administrationen?

Vilket som.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag har sett väldigt lite anime i år, även om jag har läst många av ursprungsserierna till de serier som går/har gått på TV. Här är dock ett gäng serier som jag såg och tycker är värda att nomineras:

 

Kuroshitsuji

Pandora Hearts

Soul Eater

Zoku Natsume Yuujinchou

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Något nedkortad efter mycket stönande från Sceleris. ;)

 

Aoi Bungaku Series

Aoi Hana

Canaan

Casshern Sins

Cencoroll

Chi's Sweet Home: Atarashii Ouchi

Clannad After Story

Eve no Jikan

Gekijouban Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners

Genji Monogatari Sennenki

Hajime no Ippo: The Fighting - New Challenger

Higashi no Eden

Kemono no Souja Erin

K-On!

Kuuchuu Buranko

Michiko to Hatchin

Nodame Cantabile OVA

Nyan Koi!

Nyoroon Churuya-san

One Outs

Ookami to Koushinryou II

Princess Lover!

Ride Back

Ristorante Paradiso

Sasameki Koto

Seitokai no Ichizon

Sengoku Basara

Senjou no Valkyria: Valkyria Chronicles

Skip Beat!

Sora no Manimani

Soul Eater

Souten Kouro

Summer Wars

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (2009)

Taishou Yakyuu Musume

Tentai Senshi Sunred

Tokyo Magnitude 8.0

Toradora!

Zoku Natsume Yuujinchou

 

Bakemonogatari

Cross Game

Denpa Teki na Kanojo

Kaidan Restaurant

Kimi ni Todoke

Tentai Senshi Sunred 2

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Efter vad som sades i chatten här om dagen nominerar jag

Kara no kyoukai / The garden of sinners.

 

 

Det påpekades att serien var med förra året med enskilda avsnitt, vilket försatte den i ett rejält underläge då rösterna spreds på avsnitten.

Förslaget var alltså att i år, då serien slutligen kommit ut i sin helhet, skulle betraktas som EN serie och itne separata OVAs.

Detta är alltså vad jag förespråkar.

Detta guldkorn förtjänar en rättvis chans.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Tar väl de serier jag sett på och tycker verkar vara intressanta inför det här.

 

Lista

Casshern Sins

Clannad ~After Story~

Da Capo If

Kuroshitsuji

Mobile Suit Gundam 00 S2

Tentai Senshi Sunred

Toradora!

Xam'd: Lost Memories

Denpa teki na Kanojo

Hajime no Ippo: New Challenger

Hetalia Axis Powers

Ichigo Mashimaro encore

Major S5

RideBack

White Album

xxxHOLiC Shunmuki OVA

Zoku Natsume Yuujinchou

Higashi no Eden

Natsu no Arashi!

K-ON!

Tayutama

The Melancholy of Haruhi Suzumiya

To Heart 2 AD Plus OVA

Cross Game

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Bakemonogatari

CANAAN

Cencoroll

Princess Lover

Sora no Manimani

Spice and Wolf II

Taishou Yakyuu Musume

Tokyo Magnitude 8.0

Aoi Bungaku Series

Darker than BLACK - Ryuusei no Gemini

Kuchu Buranko

Nyan Koi!

Seitokai no Ichizon

Sora no Otoshimono

White Album 2nd Season

 

Fairy Tail

Kimi ni Todoke

Kobato.

Tentai Senshi Sunred 2

Toaru Kagaku no Railgun

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ligger verkligen efter när det gäller att se bra anime ser det ut som.. eftersom det finns så mycket att se på så kollar jag för det mesta bara 2 avsnitt innan jag bestämmer mig för om jag ska se hela eller inte, och en bra anime ska ju helst ha ett intressant första avsnitt så jag gör väl inte fel!

 

Det här är i princip vad jag sett i år, gillar allt..

 

Hajime no ippo - new challenger

Rideback

07-ghost

One Outs

Ristorante Paradiso

Soul Eater

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 weeks later...

Så, då har vi kommit in i februari månad vilket innebär att nomineringsfasen är avslutad. En snabb överslagsräkning säger att ett 80-tal titlar har nominerats - en ganska god skörd. Det som återstår nu är för oss att få in allt i databasen. I år ska vi använda oss av svenska Genshiken.se, som drivs av Klibbnisse, istället för att dra informationen från de stora utländska alternativen.

 

Vi kan inte slå fast ett exakt datum för när omröstningsperioden inleds men det dröjer förhoppningsvis inte allt för länge. Även den fasen kommer att pågå under en hel månad så ni behöver inte oroa er för att missa den. Anledningen till att omröstningsperioden är så lång är att man precis som i fjol ska ha gott om tid på sig att ta sig en titt på de av de nominerade titlarna som känns intressanta. Under omröstningsfasen uppstår säkerligen en del snack om en del serier och det är därför lättare att som mindre insatt gallra bland alternativen.

 

Då så, då kavlar vi upp ärmarna och sätter igång.

 

Kom ihåg att ni fortfarande kan kontakta mig eller Sceleris om ni har några frågor eller synpunkter. Tråden må vara låst men MSN, #anime.se @ Rizon och privata meddelanden här på forumet fungerar lika bra för det. :)

 

Nominerade titlar

*: Pågående serier som bara får tävla i kategorin Bästa Nykomling

 

07-ghost

Aoi Bungaku

Aoi Hana

*Bakemonogatari

Basquash!

Bounen no Xamdou

CANAAN

Candy Boy

Casshern Sins

Cencoroll

Chi's Sweet Home: Atarashii Ouchi

Clannad ~After Story~

*Cross Game

Da Capo If

Darker than BLACK - Ryuusei no Gemini

*Denpa Teki na Kanojo

DOGS: BUllets & Carnage

Eureka Seven - Pocketful of Rainbows

Eve no Jikan

*Fairy Tail

*Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Gake no ue no Ponyo

Genji Monogatari Sennenki

Golgo 13

Hajime no Ippo: The Fighting - New Challenger

Hatsukoi Limited

*Hetalia Axis Powers

Higashi no Eden

Ichigo Mashimaro encore

*Isekai no Seikishi Monogatari

*Kaidan Restaurant

Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners

Kemono no Souja Erin

*Kimi ni Todoke

*Kobato

K-ON!

Kuchu Buranko

Kuroshitsuji

*Letter Bee

Major Season 5

Maria-sama ga Miteru Season 4

Michiko to Hatchin

Mobile Suit Gundam 00 - Second Season

Natsu no Arashi!

Nodame Cantabile OVA

Nyan Koi!

Nyoro~n Churuya-san

One Outs

Pandora Hearts

Phantom ~Requiem for the Phantom~

Princess Lover!

Rideback

Ristorante Paradiso

Sasameki Koto

Seitokai no Ichizon

Sengoku Basara!

Skip Beat!

Spice and Wolf II

Sora no Manimani

Sora no Otoshimono

Sora wo Kakeru Shoujo

Soul Eater

Souten Kouro

Summer Wars

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (2009)

Taishou Yakyuu Musume

Tayutama -Kiss on my Deity-

Tentai Senshi Sunred

*Tentai Senshi Sunred 2

*Toaru Kagaku no Railgun

To Heart 2 AD Plus OVA

Tokyo Magnitude 8.0

Toradora!

Tsubasa -RESERVoir CHRoNiCLE- Shunraiki

Valkyria Chronicles

White Album 2nd Season

xxxHOLiC Shunmuki

Zan Sayonara Zetsubou Sensei

Zoku Natsume Yuujinchou

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Share

×
×
  • Skapa nytt...